AKIGO GÖZÜNÜ BİR ÜST SIRAYA DİKTİ

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.01.2017 - 09:01, Güncelleme: 14.01.2017 - 09:01
 

AKIGO GÖZÜNÜ BİR ÜST SIRAYA DİKTİ

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Manisa temsilcisi Akhisar Belediyespor bugün saat 13.30’da Karabük Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda Karabükspor ile karşı karşıya gelecek.
Antalya kampını tamamladıktan sonra direk Karabük’e giden takım dün Karabükspor Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antremanın ardından maç saatini beklemeye başladı. Lig de 10. Sırada 20 puanla bugün ki rakibinin bir üst sırasında bulunan yeşil-siyahlı takım Karabükspor ile arasındaki puan farkını açmak ve bir üst sıraya çıkmak istiyor.   ACAR; ‘AVANTAJLIYIZ’ Bugün Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısında oynayacakları maçlarda fikstür olarak şanslı olduklarını belirten Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar; ‘Perşembe günü Karabük’e geldik, dün maç için son antremanımızı gerçekleştirdik. Rakibimiz karşısında bugün 3 puana uzak değiliz. Ligin ikinci devresinin tüm takımlar için sakatlık ve kaza olmadan geçmesini diliyorum.’dedi. MUHTEMEL İLK 11 Bugün Akhisar Belediyespor ile Karabükspor arasında oynanacak olan mücadele de Tolunay Kafkas’ın sahaya süreceği ilk 11’in şöyle olması bekleniyor; Fatih Öztürk-Ömer, Smardic, Caner, Lopes-Özer, Custodio, Aykut, Onur, Olcan-Hugo Rodallega. Yeşil-siyahlı takımda sarı kart cezalısı olan Sissoko ve kırmızı kart cezalısı olan Serdar Kesimal ile kadroya alınmayan Mervan Çelik, N’Guemo ve Kofi Adu, Karabükspor deplasmanına götürülmedi ve Antalya kampının ardından Akhisar’a geldi.Bugün saat 13.30’da başlayacak olan mücadeleyi Ümit Öztürk yönetecek. Öztürk'ün yardımcılığını ise Uygar Bebek ve Osman Gökhan Bilir yapacak.    
Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Manisa temsilcisi Akhisar Belediyespor bugün saat 13.30’da Karabük Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda Karabükspor ile karşı karşıya gelecek.
Antalya kampını tamamladıktan sonra direk Karabük’e giden takım dün Karabükspor Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antremanın ardından maç saatini beklemeye başladı. Lig de 10. Sırada 20 puanla bugün ki rakibinin bir üst sırasında bulunan yeşil-siyahlı takım Karabükspor ile arasındaki puan farkını açmak ve bir üst sıraya çıkmak istiyor.
 
ACAR; ‘AVANTAJLIYIZ’
Bugün Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısında oynayacakları maçlarda fikstür olarak şanslı olduklarını belirten Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar; ‘Perşembe günü Karabük’e geldik, dün maç için son antremanımızı gerçekleştirdik. Rakibimiz karşısında bugün 3 puana uzak değiliz. Ligin ikinci devresinin tüm takımlar için sakatlık ve kaza olmadan geçmesini diliyorum.’dedi.

MUHTEMEL İLK 11
Bugün Akhisar Belediyespor ile Karabükspor arasında oynanacak olan mücadele de Tolunay Kafkas’ın sahaya süreceği ilk 11’in şöyle olması bekleniyor; Fatih Öztürk-Ömer, Smardic, Caner, Lopes-Özer, Custodio, Aykut, Onur, Olcan-Hugo Rodallega.


Yeşil-siyahlı takımda sarı kart cezalısı olan Sissoko ve kırmızı kart cezalısı olan Serdar Kesimal ile kadroya alınmayan Mervan Çelik, N’Guemo ve Kofi Adu, Karabükspor deplasmanına götürülmedi ve Antalya kampının ardından Akhisar’a geldi.Bugün saat 13.30’da başlayacak olan mücadeleyi Ümit Öztürk yönetecek. Öztürk'ün yardımcılığını ise Uygar Bebek ve Osman Gökhan Bilir yapacak.
 



 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.