AKHİSAR’IN BAŞKA HEDEFİ YOK PAROLA YİNE GALİBİYET

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.04.2017 - 19:14, Güncelleme: 28.04.2017 - 19:14
 

AKHİSAR’IN BAŞKA HEDEFİ YOK PAROLA YİNE GALİBİYET

Spor Toto Süper Lig’in 28. Haftasında evinde ağırladığı Bursaspor’a 5 gol atarak taraftarına ve kendisine büyük bir coşku yaşatan Akhisar Belediyespor yarın Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda Kasımpaşa ile karşılaşıyor.
Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda 5 kez fileleri havalandırdıktan sonra Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde 29. Hafta karşılaşmasının çalışmalarını sürdüren yeşil-siyahlı takım mücadele ettiği ligde 33 puanla 14. Sırada bulunurken; rakibi Kasımpaşa A.Ş 37 puanla 10. Sıradaki yerini koruyor.   “AYNI OYUNU SERGİLEMEMİZ GEREK” Yarın saat 13.00’da İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynayacakları karşılaşma öncesi basın mensuplarına kısa bir açıklama da bulunan Akhisar Belediyespor’un Teknik Direktörü Okan Buruk; “Her maç olduğu gibi tek hedefimiz ve parolamız galibiyet. Takımda moraller çok yüksek. Bursaspor maçında sergilenen oyunun ardından takımın kendine olan güveni çok arttı. Nitekim Bursaspor’da ligde mücadele veren zorlu bir takım. Yarın deplasmanda da aynı oyunu sergilersek galibiyet kaçınılmaz bizim olacak.”dedi. AKHİSAR’IN İLK 11’İ Teknik Direktör Okan Buruk’un cezası nedeniyle takımın başında olmayacağı karşılaşmaya muhtemelen Milan Lukac, Miguel Lopes, Mustafa Yumlu, Caner Osmanpaşa, Özer Hurmacı, Soner Aydoğdu, Ömer Bayram, Custodio, Olcan Adın, Ricardo Vaz Te ve Sokol Cikalleshi 11’i ile çıkması bekleniyor. SARI KART SINIRI Hafta boyu tam kadro çalışmalarını sürdüren yeşil-siyahlılarda sakat ve cezalı oyuncu da bulunmuyor. Akhisar Belediyespor’da Aykut Çeviker, Ömer Bayram, Caner Osmanpaşa, Soner Aydoğdu, Özer Hurmacı ve Onur sarı kart sınırında bulan oyuncular arasında yer alıyor.    
Spor Toto Süper Lig’in 28. Haftasında evinde ağırladığı Bursaspor’a 5 gol atarak taraftarına ve kendisine büyük bir coşku yaşatan Akhisar Belediyespor yarın Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda Kasımpaşa ile karşılaşıyor.
Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda 5 kez fileleri havalandırdıktan sonra Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde 29. Hafta karşılaşmasının çalışmalarını sürdüren yeşil-siyahlı takım mücadele ettiği ligde 33 puanla 14. Sırada bulunurken; rakibi Kasımpaşa A.Ş 37 puanla 10. Sıradaki yerini koruyor.


 

“AYNI OYUNU SERGİLEMEMİZ GEREK”
Yarın saat 13.00’da İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynayacakları karşılaşma öncesi basın mensuplarına kısa bir açıklama da bulunan Akhisar Belediyespor’un Teknik Direktörü Okan Buruk; “Her maç olduğu gibi tek hedefimiz ve parolamız galibiyet. Takımda moraller çok yüksek. Bursaspor maçında sergilenen oyunun ardından takımın kendine olan güveni çok arttı. Nitekim Bursaspor’da ligde mücadele veren zorlu bir takım. Yarın deplasmanda da aynı oyunu sergilersek galibiyet kaçınılmaz bizim olacak.”dedi.


AKHİSAR’IN İLK 11’İ
Teknik Direktör Okan Buruk’un cezası nedeniyle takımın başında olmayacağı karşılaşmaya muhtemelen Milan Lukac, Miguel Lopes, Mustafa Yumlu, Caner Osmanpaşa, Özer Hurmacı, Soner Aydoğdu, Ömer Bayram, Custodio, Olcan Adın, Ricardo Vaz Te ve Sokol Cikalleshi 11’i ile çıkması bekleniyor.

SARI KART SINIRI
Hafta boyu tam kadro çalışmalarını sürdüren yeşil-siyahlılarda sakat ve cezalı oyuncu da bulunmuyor. Akhisar Belediyespor’da Aykut Çeviker, Ömer Bayram, Caner Osmanpaşa, Soner Aydoğdu, Özer Hurmacı ve Onur sarı kart sınırında bulan oyuncular arasında yer alıyor.



 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.