AKHİSAR’DAKİ DEMOKRASİ NÖBETİ 12. GÜNÜNDE

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.07.2016 - 10:31, Güncelleme: 27.07.2016 - 10:31
 

AKHİSAR’DAKİ DEMOKRASİ NÖBETİ 12. GÜNÜNDE

15 Temmuz yaşanan darbe girişimine karşı sokağa çıkarak demokrasi nöbeti tutan Akhisarlılar nöbetin 11'inci gününde de Akhisar Milli Egemenlik Meydanını doldurdu.
Akhisar Belediyesi hizmet binası önünde toplanan vatandaşlar, ellerinde Türk bayrakları ve pankartlarla darbe girişimini protesto etmeye devam ediyor. Milli Egemenlik Meydanındaki kalabalık, 'Şehitler ölmez Vatan bölünmez', 'Dik dur eğilme Akhisar seninle', 'Darbeye karşı omuz omuza' şeklinde slogan attı. Saygı duruşunda sql server lisans satin al bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan demokrasi nöbeti gecesinde ilk olarak söz alan İçişleri Bakanı eski danışmanı Nevzat Büküm Akhisarlılara seslendi. Darbe gecesi Ankara’da bulunduğunu belirten Büküm, o akşam yaşananları anlatırken demokrasiye sahip çıkan Akhisarlıların çok güzel bir örnek teşkil ettiğini ifade etti. Büküm sözlerine şöyle devam etti: “Halkımız bir bütün olarak ayağa kalktı ve sokağa çıktı. Kendini tankların önüne attı ve üstüne çıktı ve ihtilal ile darbelere hayır dedi. Yani dedi ki artık biz çağdaş ve medeniyetli bir ülke haline geldik, demokrasimiz, özgürlüğümüz, bağımsızlığımız ve halkın iktidarı ilelebet yaşayacaktır dedi. Bu Türkiye demokrasisi için gerçekten büyük bir devrimdir. Bu devrimi başlatan devlet başkanımız, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan olmuştur. Onun halkımızın önünde duruşuyla ve o duruşa sahip çıkan bu halk onun arkasında birleşmek suretiyle gerçekleşti herşey. Artık ordunun da halkla birleşmesi ve bütünleşmesi gerekiyor. Halkımızın neyi isteyip neyi istemediğini görmesi gerekiyor” şeklinde konuştu.  
15 Temmuz yaşanan darbe girişimine karşı sokağa çıkarak demokrasi nöbeti tutan Akhisarlılar nöbetin 11'inci gününde de Akhisar Milli Egemenlik Meydanını doldurdu.
Akhisar Belediyesi hizmet binası önünde toplanan vatandaşlar, ellerinde Türk bayrakları ve pankartlarla darbe girişimini protesto etmeye devam ediyor. Milli Egemenlik Meydanındaki kalabalık, 'Şehitler ölmez Vatan bölünmez', 'Dik dur eğilme Akhisar seninle', 'Darbeye karşı omuz omuza' şeklinde slogan attı.

Saygı duruşunda sql server lisans satin al bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan demokrasi nöbeti gecesinde ilk olarak söz alan İçişleri Bakanı eski danışmanı Nevzat Büküm Akhisarlılara seslendi. Darbe gecesi Ankara’da bulunduğunu belirten Büküm, o akşam yaşananları anlatırken demokrasiye sahip çıkan Akhisarlıların çok güzel bir örnek teşkil ettiğini ifade etti. Büküm sözlerine şöyle devam etti: “Halkımız bir bütün olarak ayağa kalktı ve sokağa çıktı. Kendini tankların önüne attı ve üstüne çıktı ve ihtilal ile darbelere hayır dedi. Yani dedi ki artık biz çağdaş ve medeniyetli bir ülke haline geldik, demokrasimiz, özgürlüğümüz, bağımsızlığımız ve halkın iktidarı ilelebet yaşayacaktır dedi. Bu Türkiye demokrasisi için gerçekten büyük bir devrimdir. Bu devrimi başlatan devlet başkanımız, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan olmuştur. Onun halkımızın önünde duruşuyla ve o duruşa sahip çıkan bu halk onun arkasında birleşmek suretiyle gerçekleşti herşey. Artık ordunun da halkla birleşmesi ve bütünleşmesi gerekiyor. Halkımızın neyi isteyip neyi istemediğini görmesi gerekiyor” şeklinde konuştu.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.