AKHİSAR’DA YÖNETİM KURULU TOPLANDI!

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.06.2017 - 16:49, Güncelleme: 20.06.2017 - 16:49
 

AKHİSAR’DA YÖNETİM KURULU TOPLANDI!

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden ligin dişli takımlarından Akhisar Belediyespor, öncelik verdiği iç transfer çalışmalarında 2 oyuncu ile sözleşmesini uzattı. Sözleşmesi sona eren diğer oyuncularla irtibatlar devam ediyor.
Akhisar Belediyespor’un yönetim kurulu sözleşmesi sona eren oyuncuları ile ilgili toplantı yaptı. Yönetim kurulunun aldığı kararları ise kulüp başkanı Hüseyin Eryüksel açıkladı;”Sözleşmesi sona eren Orhan Taşdelen ve Kadir Keleş’in sözleşmesini 2 yıl daha uzattık. Yine sözleşmesi sona eren Tolga Ünlü ile sözleşme yenilemedik. Sözleşmesi devam eden ve teknik heyetin verdiği son raporda takımda düşünülmeyen Alper Uludağ’a da takım bulmasını istedik ve kendisine her konuda yardımcı olacağız. Ricardo Vaz Te, Miguel Lopes ve Cikalleshi ile irtibatımız sürüyor. Ayrıca Custodio’dan boşalan ön libero mevkiine de oyuncu arayışlarımız devam ediyor” dedi. TAKIM BULMALARINI İSTEMİŞTİ Yeşil-siyahlılar TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor’da forma giyen Alperen Babacan ile 4 yıllık ve Balıkesirspor’da forma giyen Eray Ataseven ile 3 yıllık anlaşmaya varmış, Miral Samardzic, Kofi Adu ve Jeremy Bokila ile kiralıktan dönen ve sözleşmeleri devam eden Petar Grbic, Abdülkadir Özdemir ve Muhammet Burak Taşdemir’den takım bulmalarını istemişti.  
Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden ligin dişli takımlarından Akhisar Belediyespor, öncelik verdiği iç transfer çalışmalarında 2 oyuncu ile sözleşmesini uzattı. Sözleşmesi sona eren diğer oyuncularla irtibatlar devam ediyor.
Akhisar Belediyespor’un yönetim kurulu sözleşmesi sona eren oyuncuları ile ilgili toplantı yaptı. Yönetim kurulunun aldığı kararları ise kulüp başkanı Hüseyin Eryüksel açıkladı;”Sözleşmesi sona eren Orhan Taşdelen ve Kadir Keleş’in sözleşmesini 2 yıl daha uzattık. Yine sözleşmesi sona eren Tolga Ünlü ile sözleşme yenilemedik. Sözleşmesi devam eden ve teknik heyetin verdiği son raporda takımda düşünülmeyen Alper Uludağ’a da takım bulmasını istedik ve kendisine her konuda yardımcı olacağız. Ricardo Vaz Te, Miguel Lopes ve Cikalleshi ile irtibatımız sürüyor. Ayrıca Custodio’dan boşalan ön libero mevkiine de oyuncu arayışlarımız devam ediyor” dedi.

TAKIM BULMALARINI İSTEMİŞTİ
Yeşil-siyahlılar TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor’da forma giyen Alperen Babacan ile 4 yıllık ve Balıkesirspor’da forma giyen Eray Ataseven ile 3 yıllık anlaşmaya varmış, Miral Samardzic, Kofi Adu ve Jeremy Bokila ile kiralıktan dönen ve sözleşmeleri devam eden Petar Grbic, Abdülkadir Özdemir ve Muhammet Burak Taşdemir’den takım bulmalarını istemişti.




 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.