Silivrispor Kulübü Başkanı Akgün Duru, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basın toplantısı düzenledi. Silivrispor ile ilgili genel bir durum değerlendirmesi yapan Duru, kulübün güçlendirilmesi için özellikle maddi konularla ilgili arayış içerisinde olduklarına dikkat çekti.

Konuşmasına yeni göreve başlayan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a teşekkür ederek başlayan Akgün Duru, Silivrispor’un başarılı olmaya çalıştığından bahsederek özellikle ekonomik anlamda kendi başına ayakta durması için başta Silivri’de faaliyet gösteren sanayiciler olmak üzere işadamlarının düzenli olarak destek beklediklerini söyledi:

Silivrispor'un, Silivri'nin en değerli markası olduğunu belirten Duru sözlerine şöyle devam etti:

Belediye başkanımız Sayın Volkan Yılmaz’ın göreve başlaması nedeniyle çiçek göndermek isteyenlerin çiçek bedellerini kulübümüze bağışlamaları konusundaki çağrısı olumlu bir girişimdir. Güzel bir gelenek başlattığı için kendisine müteşekkiriz. Bu kampanyaya destek yapanların listesi ve bağış makbuzlarının fotokopileri hem Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz'a teslim edilecek, hem de basın ve sosyal medya aracılığıyla da kamuoyu ile paylaşılacaktır.

GENÇLERİMİZ MİLLİ TAKIMA ÇAĞIRILDI

Silivrispor sadece bir futbol kulübü değildir. A takım, futbol altyapı, voleybol, basketbol, briç, boks olmak üzere toplam 400 sporcumuzun 295’i lisanslı oyuncumuzdur. Bayan voleybol takımımız TVF 2. Ligde mücadele etmektedir. U-19 takımımız ve U-13 takımımız gruplarında oynadıkları maçların ardından şampiyon olmuşlardır. U-13 takımımızdaki 3 gencimiz TFF U-13 Milli Takımına davet edilmiştir. Boks hocamız bizleri gururlandırmış ve Avrupa Şampiyonu olmuştur.

BÜTÇEMİZİ DENGELEMEK ZORUNDAYIZ

Başlattığımız bu kampanya sadece şu anlık bir destek olarak kalmamalı. Bu desteklerin sürekliliği sağlanmalı. Yıllık gelir-gider bütçesi eşitlenmediği için her yıl bütçe açığı vermektedir. Bu açık da ya yönetim kurulundan ya da belediyeden istenerek kapatılmaya çalışılmaktadır. Bunun devamlılığı mümkün değildir. Kimse her yıl cebinden 1 milyon para veremez. Burada asıl çözüm bu bütçenin gelirle dengelenerek denk getirilmesi gereklidir.

İKİ AYRI PROJEMİZ VAR

Kulübümüzün yıllık denk bütçesini oluşturabilmek için Sayın Kaymakamımız, Belediye Başkanımız ve çok kıymetli iş adamlarımızdan iki projemiz için ricamız olacaktır. Bu projelerimizin birincisi; Silivri'deki mevcut her fabrika bağış makbuzu karşılığı aylık sadece 1000 TL gibi bir tutarı kulübün resmi hesabına yatırabilir. Bu şekilde biz de bu kaynakla gençliğe daha fazla yatırım yapabiliriz.

İkinci projemiz ise, belirlenen noktalarda Silivrispor'a verilmek üzere 100 adet reklam billboardları istiyoruz. Eğer bu bize tahsis edilirse buradan ciddi bir gelir elde edilebiliriz.

KENDİMİZ İÇİN İSTEMİYORUZ

Biz bunları sadece bugün için istemiyoruz. Çünkü kurumlar kalıcı, kişiler ise geçicidir. Allah'ın izni ile bu yıl ligde kaldıktan sonra kişisel kararlar ve değerlendirmeler yapılır ve buna göre bir yol çizilir. Burada amaç benim veya mevcut yönetim kurulunun desteklenmesi değil, Silivrisporumuz’un her daim desteklenip geleceğinin aydınlatılmasıdır.

HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Kulübümüzün kurucu başkanı merhum Şerafettin Arda'dan günümüze kadar olan tüm başkanlarımıza ve yöneticilerine kulübümüz adına teşekkür ediyoruz. Silivrispor hepimizin kulübüdür.

Editör: TE Bilişim