Bu haber kez okundu.

AKDENİZDE FIRTINA ESTİ

Trabzonspor, Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nun 14’üncü haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Zirve yarışındaki iddiasını sürdürme adına sahaya mutlak galibiyet parolası ile çıkan Fırtına, müsabakaya hızlı başladı. 3.dakikada Sturridge’in müthiş ara pasıyla ceza sahasına giren Sörloth, kaleci Ferhat’ı avlayarak takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra savunmada hatalar yapan Trabzonspor, 17.dakikada kullanılan köşe atışında Celustka’nın golüne engel olamadı ve skora denge geldi: 1-1. Beraberlik golünü kalesinde gören Trabzonspor yeniden öne geçme adına rakip yarı alanda baskı kurmaya başladı.

Müsabakanın 25.dakikasında Yusuf Sarı’nın kullandığı köşe atışında arka direkte bulunan Nwakaeme’nin vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu ve Fırtına 2-1 öne geçti. Müsabakanın 45.dakikasında Kamil Ahmet’in ceza sahasına çıkardığı topu kontrol eden Yusuf Sarı sert bir vuruşla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu. Bordo-Mavili ekip, Antalyaspor karşısında müsabakanın ilk 45 dakikasını 3-1 önde tamamladı. Ev sahibi takımda Aatıf ve Serdar Özkan’ın oyuna girmesinin ardından Trabzonspor kalesinde baskı gördü. Uğurcan Çakır, çok kritik kurtarışlara imza atarak sonucun değişmesini engelledi. Fırtına, Sörloth, Nwakaeme ve Ekuban ile net fırsatlardan yararlanamadı. Zorlu deplasmandan 3 puanla dönen Fırtına puanını 26’ya yükseltti.

 

Anahtar Kelimeler:
AKDENİZDE FIRTINA ESTİ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.