AKDAĞCI BASIN MENSUPLARI İLE BULUŞTU

İşadamı Ayhan Akdağcı, Hendekli Basın mensupları ile kahvaltıda buluştu.

AKDAĞCI BASIN MENSUPLARI İLE BULUŞTU


Hendek’te Sigortacılık sektöründe uzun süredir hizmet veren Ayhan Akdağcı, Hendekli Basın Mensupları ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Geçtiğimiz günlerde elde ettikleri başarılar ve almış oldukları ödüller ile dikkat çeken Akdağcı, Hendekli arkadaşlarımız ile o gün sözleşmiştik ve bugün sözümüzü yerine getiriyoruz, inşallah bu gibi programları sık sık yapacağız diyerek katılım gösteren tüm Basın mensuplarına teşekkür etti.

Çok çalışmanın karşılığını alıyoruz

Uzun yıllar hizmet verdikleri sigortacılık sektöründe hatırı sayılır bir seviyeye geldiklerini belirten Akdağcı, birçok firma ile birlikte çalışıyoruz. İşimizi en iyi şekilde yapmak için gayret gösteriyoruz, hiçbir şey çalışmadan olmuyor. Bizler de çok çalışmamızın karşılığını aldığımız ödüller ile alıyoruz diye konuştu.

Gündeme dair hoş sohbetlerin yer aldığı konuşmalar sonrası söz Hendek’e geldiğinde Akdağcı Hendek konusunda düşüncelerini Basın mensupları ile paylaştı.

Lobi oluşturmamız gerekiyor

İlçemiz dışında İlçemizi tanıtacak her oluşum içerisinde bulunmaya ve katkı sağlamaya gayret göstermeye çalışıyoruz diyen Akdağcı, önceden olduğu gibi bundan sonra da İlçemiz için yapılacak her güzel oluşuma destek vermeye çalışacağız. Ama bu bir tek bizimle olmaz, bizlerin bir Hendeklilik bilinci oluşturması, Hendek Lobisi oluşturması gerekiyor.

Bizim birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirmemiz lazım. Herhangi bir iş yapacağımız zaman ilk önce Hendekli Esnaflarımızı ve Vatandaşlarımızı düşünerek adım atalım, gayret gösterelim. Şahsım olarak ben de bu konu ile ilgili olarak elimden gelen tüm girişimleri yapmaya hazırım diye konuştu.

1600 Firma içerisinde 50 firmayız

Elde ettikleri başarılar ve ödüller hakkında kısa kısa bilgilendirmelerde bulunan Akdağcı, Hazine Müsteşarlığımızın hesaplamalarına göre Türkiye’de aynı sektöre faaliyet gösteren 1600 Firma arasında ilk 50 içerisindeyiz, çalışmalarımıza aynı kararlılıkla devam edeceğiz diye konuştu.

Yapılan hoş sohbetlerin ardından Ayhan Akdağcı’nın Basın Mensuplarına çeşitli hediyeler takdim etmesinin ardından program sona erdi.


Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2018, 20:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184