Cilt kanseri tedavisi gören Akçaalan İlkokulu 3'üncü sınıf öğrencisi Yusuf Köle'ye evde eğitim verilmeye başladı.

Serik Akçaalan İlkokulu 3'üncü sınıf öğrencisi Yusuf Köle'nin yakalandığı cilt kanseri tedavisi sürecinde eğitiminin aksamaması amacıyla evde eğitim alması gündeme geldi. Rapor ve kurul kararlarından sonra Yusuf Köle için öğretmen görevlendirilerek evde eğitim hizmeti başlatıldı.

Okul Müdürü Ali Keser, müdür yardımcısı, Okul Aile Birliği başkanı ve rehber öğretmen eşliğinde Yusuf Köle'yi evinde ziyaret etti. Köle için evinde seyyar yazı tahtası, dizüstü bilgisayar, internet ve ders kitaplarıyla sınıf ortamı oluşturuldu.

Konu ile ilgili olarak Okul Müdürü Ali Keser; ''Öğrencimizin bu zor gününde yanında olmak bizim en öncelikli görevimizden bir tanesidir. Yusuf, yaklaşık 1 yıldır bu hastalıkla mücadele etmekte ve kemoterapi aşamasının da sonuna gelerek ve hızla iyileşmektedir. Bu memnuniyet verici duruma evde eğitim kararının çıkması ile hem onun hayata bağlanması hem de derslerden geri kalmaması için bu çalışma çok yararlı olacaktır. Okul aile birliği başkanımız, rehber öğretmenimiz ve müdür yardımcımızla birlikte ev ziyaretini gerçekleştirdik. Öğrencimizin ve ailesinin sevinci ne katkı sağlamak için seyyar yazı tahtası, dizüstü bilgisayarı, internet ve ders kitapları olmak üzere odasında sınıf ortamını oluşturduk. Okul ve devlet imkanlarımızı öğrencimize sıcak bir el olarak uzatmak istedik. Ümit ediyorum ki Yusuf en kısa sürede aramıza dönecektir. Prosedürlerin yerine getirmesinde bize yardımını esirgemeyen İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine ve görevlendirilen öğretmenimize çok teşekkür ederken öğrencimize de acil şifalar diliyorum.'' dedi

Haber Merkezi 


Editör: Haber Merkezi