AKCAGÖZ: “SAMSUNSPOR’A DESTEK OLALIM”

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz, tüm Samsunluları bu hafta sonu pazar günü saat 13’te Samsun stadında oynanacak Samsunspor-Denizlispor maçına davet etti.

AKCAGÖZ: “SAMSUNSPOR’A DESTEK OLALIM”

Son 15 yıldır Samsunspor adına işlerin iyi gitmediğini artık herkesin gördüğünü dile getiren Tufan Akcagöz, “ Taraftar haklı olarak isyan ediyor. Başarılı sonuç alma beklentimizi ertelemek zorunda kalıyoruz. Ve nihayetinde, kentimizin takımı, küme düşmeme mücadelesi veren bir takım haline geldi. Bunun sorumlusu kim? Samsunspor’u arka bahçeleri olarak gören siyasilerin bunda rolü yok mu? Bu başarısızlığın tek nedeni, AKP’li Milletvekilleri ve siyasilerdir. Getirdikleri başkanların ve yanlış yönetimlere verdikleri desteklerin, bunda etkisi büyüktür. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun İl Başkanı olduktan sonra ilk 20 Ocak’ta ‘Samsunspora yakışır anıtı bizim iktidarımızda biz dikeceğiz! Futbol şehitlerimizin kemiklerini sızlatmayacağız’ demiştim. 29 Yıldır bir anıt dikemeyen AKP’li Samsunlu bakanları, milletvekillerini, Samsunspor taraftarlarının vicdanına havele ediyorum. 29 yıllık ayıp onların ayıbıdır. Bu ayıbı da Cumhuriyet Halk Partisi olarak biz ortadan kaldıracağız. “ dedi.

OTOPARK NASIL ZARAR EDER?

Kayyum heyetinin raporunda, Samsunspor’un işlettiği fuar içindeki otoparkın 4 yılda 477.071 TL. zarar etmesinin hesabını kimden soracağız diye konuşan Tufan Akcagöz, “Bir otopark nasıl zarar eder, bunu anlamak mümkün değildir. Trajikomik bir durum. Demek ki ortada bir takım yanlış işler var. Samsunsporu denetlemeye gelecek olan denetçilerin işe fuar içindeki Samsunspor’un işlettiği bu otoparktan başlaması gerekiyor. Samsunspor’u yönetenler, bir kez değil, defalarca aynı hataları yapmışlar.

Yabancı futbolculara Euro ve dolarla borçlanmışlar. Aynı çukura, defalarca düşmüşler.
Açıklanan raporun niteliği ve sağlıklı olup olmadığı da, denetçilerin incelemelerinden sonra ortaya çıkacaktır. Ortaya çıkan acı tablo şudur. AKP iktidarında, Samsun’dan dört bakan çıkmasına rağmen, Samsunspor özlediği Süper Lige çıkamamıştır. Bu durum oldukça düşündürücüdür. “ dedi.


AİLECE DUA EDİYORUZ

Samsunspor’un, bu hafta evinde oynayacağı Denizlispor maçını kazanması yönünde takımımıza başarılar diliyorum diye konuşan CHP Samsun İl Başkanı, “Umarım Samsunspor bu maçı alır ve inanıyorum ki alacaktır. Denizlispor galibiyeti, 3 değil, 9 puanlık bir galibiyet olacaktır. Bunun için ailecek dua ediyoruz. Ancak, Samsunspor’u bu hale getirenlerden de mutlaka hesap sorulmalıdır. 1965’ten beri bu güzide kulüp, hiçbir iktidar döneminde bu dönemki kadar oyuncak olamamıştı. Samsunspor taraftarının kaderiyle ve duygularıyla oynanmıştır. Samsunsporu asansör takım, her sene ya düşecek, ya kalacak bir takım haline getirdiler. Biz iktidar olsaydık; Samsunspor şimdi o şaşalı, o eski görkemli günlerinde, Süper Lig’de olurdu. Bunu iddia ediyorum ve inanın bu günler çok yakın. Samsunspor taraftarı rahat olsun. Güzel günler göreceğiz. Herkes buna inansın. Güneşli güzel günler göreceğiz ve her zaman Samsunspor’un yanındayız.

Unutulmaz hocamız rahmetli Nuri Asan’ın dediği gibi; ‘BİR SEVDADIR SAMSUNSPOR!’
Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı olarak, Tufan Akcagöz olarak, bu büyük taraftara sözüm olsun; ‘Bu takımı bizim iktidarımızda, Süper Lige çıkarmak için ne gerekiyorsa yapacağıma namus sözü veriyor ve diyorum ki; YALNIZ DEĞİLSİN SAMSUNSPOR!’ Bu hafta sonu taraftarın seninle” diye sözlerini tamamladı.


 

CHP SAMSUN BASIN BÜROSU

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER