Akçaabatlı Halil İbrahim Dervişoğlu, Trabzonspor’a Göz Kırptı

Akçaabat Kavaklı Mahallesinden Olan 19 Yaşındaki Ümit Milli Forvet, “Ailecek Trabzonluyuz. Trabzonspor’da Oynamak Gurur Verir” Dedi. Yönetim, Sparta Rotterdam’la Yakın Temasta

Bordo-Mavililer, Sparta Rotterdam'ın Golcü Oyuncusu Halil İbrahim Dervişoğlu'nu Kadrosuna Katmak İçin Girişimlerini Hızlandırdı... İlk Teklifi Kabul Edilmeyen Yönetim, Hollanda Ekibine Yeni Bir Öneri Paketi Hazırladı. Öte Yandan 19 Yaşındaki Gurbetçi Oyuncudan, Trabzonspor'la İlgili Sıcak Mesajlar Geldi. Ümit Milli Takım'ın Arnavutluk İle Yaptığı Ve Bir De Gol Attığı Maçın Ardından Konuşan Halil, Ailecek Trabzonlu Olduklarını Belirterek Şunları Söyledi:

İmkânları Zorlayacak

"Trabzon'u Çok Seviyoruz. Trabzonspor'u Da Ailecek Takip Ediyoruz. Trabzonspor'da Oynamak Gurur Verici Bir Şey. Böyle Şeyler Zamanla Oluyor. Hayırlısı Ne İse O Olsun. Transfer Teklifi Olduğu Bilmiyorum Ama Trabzonspor'un İlgisi Olduğu Duydum." Halil Dervişoğlu'nun Bu Sözleri, Sosyal Medyada Bordo-Mavili Taraftarlardan Büyük Destek Aldı. Genç Oyuncuları Kadrosuna Katmak İsteyen Yönetim, Halil İçin Tüm İmkânlarını Kullanacak.

ayder-turizm-logo-koksal-071-075.png

Editör: TE Bilisim