Akçaabat'ta Corona Tedbirleri

Akçaabat'ta Corona Tedbirleri

Akçaabat'ta Corona Tedbirleri

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde gece yarısından itibaren kapatılan umuma açık mekanlar denetlendi. Zabıta ekipleri kafe ve lokantaları gezerek tebligatta bulundu, açık olan kıraathaneler kapatıldı.

İçişleri Bakanlığı genelgesi ile korona virüs önlemleri kapsamında bazı işletmelerin faaliyetleri geçici süreyle durdurulması kapsamında Akçaabat Belediyesi zabıta ekipleri kafe ve çay ocakları, internet kafeler ve umuma açık işletmeleri kontrol ederek tebligatta bulundu. Açık olan iş yerleri uyarılardan sonra kapatıldı.

Akçaabat Belediyesi zabıta ekipleri "İçişleri Bakanlığımızın aldığı karara göre tüm esnafımıza tedbir amaçlı uyarıda bulunuyoruz. Esnaf ve vatandaşlarımızdan bu konu hakkında daha duyarlı olmalarını bekliyoruz" dedi.

Esnaf da tedbirlerin kendi sağlıkları için olduğunu ifade ederek yasaklara uyacaklarını belirtti.

Bankalarda Uzun Kuyruk

Öte yandan Akçaabat’ta Salı günü olması dolayısıyla bankalarda uzun kuyruklar oluştuğu görüldü. Bazı bankalar müşterilerini banka içerisine sırayla alırken, içerideki sıra kuyrukları dışarıda oluştuğu gözlemlendi.

Vatandaşlar Tedbirli

Sağlık Bakanlığı’nın uyarısını dikkate alan vatandaşlar toplu alanlardan uzak dururken, bazı vatandaşlar ise maske ve eldiven kullanarak tedbir aldıkları gözlendi. 

akcaabat-corona-tedbir.jpgakcaabat-cay-ocagi.jpgakcaabat-tedbir.jpgakcaabat-tedbir2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.