Vakfıkebir Gençlik Merkezi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün organizasyonu ile Akçaabat Güzel Sanatlar Lisesi okul tanıtımını Vakfıkebir ilçesi Gençlik Merkezimizde gerçekleştirdi.



Vakfıkebir İlçesinde eğitim gören Ortaokul öğrencilerinin tanıdım programına yoğun ilgisi vardı. Güzel sanatlar lisesi müzik ve resim bölümü öğrencileri yeteneklerini sergilediler. Yapılan organizasyonda Müzik bölümü öğrencileri konser verdi. Vakfıkebir İlçe Kaymakamı Mesut Yakuta’nın yanı sıra protokol üyeleri de programa katıldılar. Ayrıca Resim bölümü öğrencileri kara kalem çalışmalarını sergiledi.
Bazı binalar vardır, yanından geçerken sizi içeri çeker. Bazen aldığınız bir kokuya kapılırsınız, bazen duyduğunuz bir sese... Akçaabatta’ki Güzel Sanatlar Lisesi de bunlardan biri. Onun cazibesi, yanından geçerken kulaklarınıza dolan davetkâr müzik sesi. Kimi zaman bir keman tınısı, kimi zaman piyano ezgisi. Binadan içeri girdiğinizde, hava da güzelse daha bahçede tuvali, fırçasıyla parlak gözleriyle sizi karşılayan öğrenciler de çabası. Onlar, geleceğin sanat dünyasında etkili isimler arasında yer alacak gençlerimizdir. Bu amaç doğrultuusnda; Akçaabat güzel sanatlar lisesinin Vakfıkebir ilçesindeki ortaokul öğrencilerine tanıtılması gerçekleştirilmiştir. Yapılan açıklamada tanıtım organizasyonu için Akçaabat ilçe milli eğitim müdürlüğüne ve Akçaabat güzel sanatlar lisesi Müdürlüğüne, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederiz denildi.