AKBULUT’TAN DİKMEN’E ZİYARET

Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut ve beraberindekiler Hendek Dikmen Mahallesini ziyaret etti.

AKBULUT’TAN DİKMEN’E ZİYARET


Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut beraberinde Jandarma Komutanı J. Yzb. Samet Tonga, Mal Müdürü Ramazan Yılmaz ve Muhtarlar Derneği Başkanı Musa Yirmibeş ile birlikte Hendek Dikmen Mahallesini ziyaret etti.

Ramazan Bayramı münasebetiyle Dikmen Mahalle Muhtarı Menderes Ayvaz’ın misafir ettiği Akbulut ve beraberindekiler Dikmen Mahallesi ile Gölyaka arasında yapılacak olan Yol iyileştirme çalışmaları ile ilgili olarak fikir alış verişinde bulundular.

Gölyaka ile Dikmen Mahallesi arasında yapılması düşünülen yol  çalışmalarının Pazartesi günü itibarı ile başlanacağını dile getiren Akbulut, yol iyileştirme çalışmalarının ardından özellikle Dikmen Mahallesi ile daha kolay ulaşım sağlanacağın düşünüyoruz.

Çalışmaların ardından bölgelerin Turizm kaynaklı olarak da gelişme göstereceğini dilde getiren Akbulut, çalışmaların hayırlı olması temennisinde bulundu.

Akbulut ve beraberindekileri misafir eden Dikmen Mahalle Muhtarı Menderes Ayvaz, yapılacak işlemlerin hayırlı olması temennisinde bulunarak Akbulut ve beraberindekilere yöresel ürünler ve Keşkek ikramlarında bulunarak yapmış oldukları ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2017, 09:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184