SGK İL MÜDÜRÜ AKBAY’DAN ZİYARET
Trabzon SGK İl Müdürü Erdem Akbay, beraberinde SGK Koordinatörü Gökhan Ayvaz ve İlçe Esnaflarından Ali Kemal Karanis ile birlikte gazetemizi ve Matbaamızı ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürümüz Ahmet Kamburoğlu ile fikir alışverişinde bulundular.



Trabzon SGK İl Müdürü Erdem Akbay ve beraberinde SGK Koordinatörü Gökhan Ayvaz ile birlikte bir dizi ziyaretlerde bulunmak için geldiği Vakfıkebir ilçesinde Gazetemizi ve Matbaamızı da ziyaret ederek Yazı işleri Müdürümüz Ahmet Kamburoğlu’ndan işyerimiz hakkında bilgiler alarak Sosyal Güvenlik Kurumunun faaliyetleri hakkında bilgiler aktardılar.



AKBAY; “BASIN BİZİM GÖZÜMÜZ KULAĞIMIZ”
SGK İl Müdürü Akbay, "Hükümetimizin eylem planında yer alan hususlar ve sürecin devamında yapılan tespitler ışığında vatandaşlarımız lehine birçok iyileştirme yapılmıştır. Çalışmalarımız, Kurumumuzun hizmet kalitesini artırma gayreti içerisinde olacak şekilde vatandaşlarımızın hizmetlere daha kolay ve hızlı ulaşmasına yönelik imkanlar sağlama mücadelesi şeklinde devam etmektedir. İl Müdürlüğümüz, kurumumuzun taşra teşkilatlarını oluşturmuş olup vatandaşlarımız için yerinden çözüm hizmetleri sunmaktadır. Taşra teşkilatlarımız vatandaşlarımızın işlerini ve ailelerine en iyi hizmeti verebilecek şekilde, Kurumumuzun merkez hizmet birimlerine müracaat etmelerine gerek kalmaksızın tüm işlemlerini gerçekleştirebilecekleri ve sorunlarını çözebilecekleri kabiliyetlerle donatılmıştır. Vatandaşlarımızca cevaplanan memnuniyet anketlerinde, Çalışma Bakanlığımız ve bağlı ilgili kuruluşlarına artan güven ve memnuniyet oranları da, bu hizmeti yerine getirmedeki gayretimizin somut meyveleridir. Çalışma bakanlığımızın bu çalışmalarını halka anlatacağız. Sosyal Güvenlik alanında özellikle üzerimize düşen vazifelerin yerine getirilmesinden, daha iyi bir hizmet, kalitenin arttırılması, kişilere daha çok ulaşım, kayıtlı istihdamın teşviki, kayıt dışı istihdamın engellenmesi açısından basındaki arkadaşlarla beraber projeler üretip gerekli istişareleri yapıyoruz. İlimizdeki nüfusun her bir kişisine, her bir birimine ulaşıp Sosyal Güvenlik Sisteminin artılarını ve eksilerini anlatmak istiyoruz. Eksileri derken sosyal güvenlik kapsamında olursa hangi haklara sahip olacak, sosyal güvenlik kapsamından çıkarsa hangi haklardan mahrum kalacak bunları anlatmak çabasındayız dedi.”
Basın bizim gözümüz kulağımız diyen SGK İl Müdürü Erdem Akbay; “İlde ve yerelde basın bizim için önemli, sizlerde bizim gibi kamu görevi yapıyorsunuz, şehrimizde olan biteni sizlerden öğreniyoruz, bizler basını her zaman seviyoruz, halkın ve bizlerin sesi, gözü ve kulağı oluyorsunuz” diye konuştu.
Büyükliman Postası Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu; “Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, işyeri hakkında SGK müdürü Erdem Akbay ve beraberindekilere işyeri hakkında bilgi aktardı.