HABERLER>POLİTİKA
20 Haziran 2018 Çarşamba - 12:25

AK Parti’nin adayı Battal’dan 24 Haziran mesajı: İzmir’de zafer ruhu var!

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Koray Battal, sahada kendilerine dönük teveccühün olduğunu belirterek “birçok seçim çalışması yapmış biri olarak şu anda çok iyi görüyorum ve bir zafer ruhu var diyorum. 24 Haziran'da genelde hem de İzmir’de zafer kazanacağız” dedi.

AK Parti’nin adayı Battal’dan 24 Haziran mesajı: İzmir’de zafer ruhu var!

EGEDESONSÖZ- AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Koray Battal SonSöz TV’de yayınlanan “Günaydın Ege” programında Aslı Eren’in konuğu oldu.

Seçim çalışmalarını ve gündeme ilişken soruları yanıtlayan Battal, aday olma gerekçesini “AK Parti teşkilatlarında Genel kavramıyla siyasette insanların derdiyle dertlenen ve buna çözüm üretmeye çalışan biri olarak bu konuda bir sorumluluk hissettik. Aslında genel olarak siyasete giriş siyasete girme amacı bu yönde gelişti” sözleri ile ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’nın gençlere önem verdiğini hatırlatan Battal “Gençlerin AK Parti'ye ve Recep Tayyip Erdoğan'a ciddi bir yakınlığı var. Yaratılmak istenen ‘İlk oy kullanan seçmen Recep Tayyip Erdoğan'ı istemiyor, AK Parti’yi istemiyor’ algılarına kesinlikle katılmıyorum. Ben de bir genç olarak ve genç arkadaşlarımızla da tabii ki de oturuyoruz, konuşuyoruz. Bu algı tamamen yanlış bir ve algı yaratmaya dönük bir hamle. Gençliğin Recep Tayyip Erdoğan'a ve Adalet ve Kalkınma Partisi’ne olumlu yaklaşımı var. Önemli olan gençler için doğru adımlar atmak ve onları kazanmak. Bunu önemli derecede başardığımızı düşünüyorum. İnşallah yeni dönemde de gençlerimizin önünü açacak adımlar atmaya devam edeceğiz” dedi.

EKONOMİK SALDIRIYA BOYUN EĞMEYECEĞİZ
Cumhurbaşkanı’nın son dönemde Batı ülkelerine yaptığı eleştirilerle ilgili olarak “Türkiye Cumhuriyeti üzerinde oyun oynayanlar Türkiye'nin 7 bölgesinde çeşitli faktörlerle oyun oynadılar. Bu zamana kadar onların yönlendirmeleriyle Doğu’da ve Güneydoğu'da milletimize terör silahıyla baskı altında tuttular. Milleti terör örgütlerinin silahıyla yönlendirip boyunduruğu altına alamayacağını anlayınca bu sefer ekonomi ile operasyon çekmekteler. Ancak 24 Haziran'da herkes anlayacak ki terör örgütlerinin silahına nasıl boyun eğmediysek inşallah ekonomik saldırıya da boyun eğmeyeceğiz. Bu millet 3 Kasım 2002 tarihinden bu yana 16 yıl boyunca sürekli badireler atlattı. Ve hepsinde de milletin sağduyusu galip geldi. Ben yine aynı şekilde olacağına inanıyorum. Milletin bu operasyonlara prim vermeyeceğini inanıyorum. Cumhurbaşkanımızın da teveccühüyle bu kanaatte olduğunu konuşmalarından görüyorum. İnşallah 24 Haziran'da bu algıların boşa çıktığını hep beraber göreceğiz diye konuştu.

ŞİDDETE KARŞI CAYDIRICI CEZALAR ARTACAK
Son günlerde hayvanlara yönelik şiddetin artmasıyla ilgili olarak ise “Bu tip olaylar sürekli yaşamımızda ki en son Sakarya'da sanıyorum yavru köpeğin ayakları kesildi. Bu hepimizi derinden etkileyen bir olaydı. TCK’da bu konuyla ilgili yasanın “tüm canlılar” olarak değişmesi gerektiği inancındayım. Kimilerine bu değişiklik çok radikal bir söylem olarak gelebilir. Bir insanın öldürülmesi, bir insanın insana işkence yapılmasıyla; bir canlıya bir hayvana işkence yapılması arasında şahsım olarak hiçbir fark olmadığını düşünüyorum. Bu bağlamda da ben düzenleme yapılacağı inanıyorum. Cumhurbaşkanımız da bunun sinyallerini verdi. Önleyici yasalar yapılması ve cezaların arttırılması caydırıcı olacaktır” şeklinde konuştu.

İZMİR’DE BİZE BİR ÖN YARGI YOK, ZAFE BİZİM OLACAK
İzmir’de AK Parti’ye dönük bir ön yargının olmadığını söyleyen Battal, şöyle devam etti:

“Gittiğim yerlerde çok olumlu, güzel tepkilerle karşılaşıyoruz. Dinlemek istiyorlar, sağduyulular ve soru sormak istiyorlar. 14 milletvekili ve vekil adayı arkadaşlarımızla gece gündüz demeden çalışıyoruz. Ramazan'da da bir ay boyunca çok ciddi bir çalışma sergiledik. Vatandaşlarımız ile her ilçede bir araya geldik ve şu anda atmosfer çok iyi. Milletvekili danışmanı dönemimde de birçok seçim çalışması yapmış biri olarak şu anda çok iyi görüyorum ve bir zafer ruhu var diyorum. 24 Haziran'da zafer alacağımıza inanıyorum ve İzmir'de de güzel sonuçlar alacağımıza da inanıyorum. Günden güne de oy oranları artıyor ve artmaya devam ediyor. ‘Tamam’ diyenlerle de karşılaşıyoruz. Ancak önemli bir noktanın altını çizmek istiyorum. Bunu asla bir ayrıştırma ortamına sokulmadan yapılması gerekiyor. İzmir'de yaşıyoruz. Türkiye'den başka gidecek yerimiz yok. 25 Haziran’da sonuç ne olursa olsun kaldığımız yerden birlik içinde devam edeceğiz.”

İZMİR GENÇLERİ
Erdoğan’ın İzmir’de genç bir ekip kurulmasından yana olduğunu ve bunun vekil listelerini yansıdığını açıklayan Battal, “İzmir içinde olduğunuzda, İzmir'in sorunlarını bildiğinizde, İzmirli’nin sizden beklentileri bildiğinizde sorunlara dönük çözümlere ilişkin derdimizi anlatabiliyoruz. Çünkü seçmenler de ben de aynı hayatı yaşıyoruz. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız bu genç ekibe çok güveniyor. Biz de bunun gereğini elimizden geleni yapacağız. Bu kentte yaşayan bir İzmir evladı olarak kendimize hizmet etmek en büyük arzum. İnşallah bunu başaracağız” dedi.

Battal, “İzmir, ticari anlamda ilklerin kentidir. Birçok alanda ilklerin kenti olma özelliğini taşıyor. Önümüzdeki 5 yılda İzmir’de önemli ekonomik hamleler olacak. Burada istihdamı artacak. İzmir şimdiden gayrimenkul alımında Türkiye'nin gözde şehri durumunda” diye konuştu.

ALGI OPERASAYONLARI TUTMAYACAK
Seçimlerle ilgili iki tür algı operasyonunun olduğunu belirten vekil adayı Battal, “24 Haziran Türkiye Cumhuriyeti’nin 7 düvele karşı mücadele ettiği bir dönemde çok önemli bir kavşak. Bizde milletimizin inancıyla bu kavşağı kazasız belasız atlatıp yolumuza devam edeceğimize inanıyorum. Yeni sistemde milletvekilliğinin bir önemi kalmadığı yönünde bir algı oluşturulmaya çalışılıyor. Sonrasında da bu algının 2. versiyonu başladı. ‘AK Parti belki seçimi kazanacak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Başkan olacak ama parlamentoda çoğunluğu sağlayamayacak’ deniliyor. “Güçlü başkan, güçlü meclis” sloganıyla çıktığımız bu yolda başkanlık sisteminin gereği Recep Tayyip Erdoğan’ı başkan yapacağız. Mecliste de gereken çoğunluğu elimize alacağız. İstedikleri oyunları oynasınlar. Milletin sağduyusu galip gelecektir ve 2023’te tam bağımsız Türkiye hedefimize ulaşacağız. Adil ve merhametli olan insanlar hiçbir zaman endişeye kapılmaz ve hiçbir zaman da kötü duruma düşmez. Eninde sonunda kazanırlar. Türkiye de eninde sonunda kazanacaktır” şeklinde sözlerini noktaladı.

 
Göztepe'de sağ beke 3 aday!
 
Mahmut Tuncer’e İzmir şoku: 5 yıl hapsi isteniyor!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP'li başkan Karataş: İzmir bu kez CHP'yi cezalandıracak!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş, Cumhur ...
AK Gençlik'ten Kordon'da Dünya Kupası daveti
AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları, Dünya Kupası coşkusunu Kordon’a taşıdı. ...
İzmir'in o ilçesinde 'ful depo' krizi! CHP'den AK Partili belediyeye çok sert tepki
CHP Menderes İlçe Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada AK Parti’nin seçim ...
 
CHP'li Sındır: 24 Haziran’da sandıkta hesap sorun
24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala CHP İzmir Milletvekili Kamil ...
CHP'li Sertel'den seçim mesaisi: Sınırları aştı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel, İzmir’de ...
AK Partili Nasır: Yapılanlar, verilen sözlerin garantisidir
AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Necip Nasır, Başbakan Binali ...
 
AK Partili Çankırı: İzmir'deki sonuçlar yerel seçime ışık tutacak
Buca Yedigöller İş merkezi esnafını dolaşan AK Parti İzmir Milletvekili ...
AK Parti Adayı Doğan'dan esnafa: Meclis'teki sesiniz olacağım
AK Parti İzmir 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Bilal Doğan seçim çalışmalarına ...
AK Partili Kaya'dan Torbalı'ya iki müjde!
Torbalı Ticaret Odası İnşaat Meslek Komitesi toplantısına katılan AK Parti ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva