HABERLER>POLİTİKA
9 Aralık 2018 Pazar - 09:52

AK Partili Şengül’den salvo: Zeybekci, Kocaoğlu’ndan daha fazla İzmirli

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun Gaziemir’deki Zeytin Park Yaşam Korusu’nun açılışındaki sözlerine cevap verdi. Kocaoğlu’nun CHP içindeki kavgayı unutturmak için gündem değiştirmeye çabaladığını söyleyen Şengül, “En iyi İzmirli, İzmir’e en iyi hizmet edendir. Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Sayın Nihat Zeybekci, İzmir’e yapılan hizmete bakıldığında ise, Kocaoğlu’ndan daha fazla İzmirli” diye konuştu.

AK Partili Şengül’den salvo: Zeybekci, Kocaoğlu’ndan daha fazla İzmirli

AK Parti olarak kimsenin inancına ve yaşam tarzına müdahale gibi bir düşüncelerinin olmadığını vurgulayan Başkan Şengül, CHP’nin ise bu yönde bir algı oluşturarak, İzmir halkını aldatmaya çalıştığını belirtti. Başkan Şengül, “Kimsenin İzmir’i iki kadeh rakıya indirgediği yok. Kocaoğlu’nun yaptığı niyet okumaktır. Kısır döngü üzerinden siyaset yapmak İzmir’e hiçbir şey katmaz. En iyi İzmirli, İzmir’e en iyi hizmet edendir. İzmir’de yaşamasa da kentin çıkarını ve geleceğini düşünen, kente yatırım yapandır. Biz kimsenin inancına, yaşam tazına da müdahale etmeyiz. Ama sanki böyle bir durum varmış gibi yapıp, her seçim öncesi de bunu kullanmaya çalışan CHP’dir” dedi.

İZMİR'İ HAK ETTİĞİ YERE GETİRMEK İSTİYORUZ
Başkan Şengül, şöyle devam etti: “AK Parti olarak İzmir’e nasıl katkı koyarız, bu güzel şehri nasıl hak ettiği yere getiririz diye düşünüyoruz. Kimse Binali Yıldırım İzmirli değil diyebilir mi? İzmir’e büyük katkı koyan, bugüne kadar yapılmayan projelerin hayata geçmesini sağlayan Binali beyin, İzmir’de hakkı yoktur diyebilir miyiz? Aynı şekilde Sayın Zeybekci de özellikle bakanlık döneminde İzmir iş dünyasına çok yardımcı oldu. İzmir’in önünü açan birçok projeye destek verdi. Sayın Zeybekci’nin İzmir’e katkısı, Kocaoğlu’ndan daha fazladır.”

YÜKSEL, BOŞUNA ÇABALAMASIN
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci’ye yönelik açıklamalarda bulunan CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Alaattin Yüksel’in de polemik üretmeye çalıştığını belirten Başkan Şengül, “Sayın Alaattin Yüksel, boşuna çabalamasın. Sayın Zeybekci’yi arenaya çekmeye çalışıyor. Ama sıkleti buna yetmez. Yüksel, Sayın Nihat Zeybekci ile aynı sıklette değildir. Yüksel, artık emekli olmuş siyasetçilerden biridir. Polemik üreterek, basit şeylerin peşine düşerek, komik duruma düşüyor. Zamanı geçmiş siyasi polemiklerle hem kendi partililerine hem de kamuoyuna kendini güldürüyor. Artık kendine yakışır şekilde, Kocaoğlu gibi kabuğuna çekilsin. Gençlerin önünü açsın” dedi.

 
‘Işıltılı haşereler’e Buca’da yoğun ilgi
 
Bucalı kadınlara ücretsiz psikolojik destek
YORUMLAR
Toplam 35 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
murat 10 Aralık 2018 Pazartesi 10:10

AKP ne İzmir il başkanına nede izmir milletvekillerine Belediye başkanlığına aday götermiyorsa, bu beylerin o partiden hemen istifa etmrsi gerekir.

Yorumu oyla      12      5  
Reis dinle 10 Aralık 2018 Pazartesi 09:54

Reis bırak chpyi de düşün bir dakika! TC hiç bir döneminde bunca aşağılanmadı, hiç bir döneminde dalga geçilmedi, karikatürleri çizilmedi, efelenip ardından fırçayı yiyince mahpusları salıvermedi! Hiç bir döneminde tarım ürünleri ithalatı tavan yapmadı, rüşvet vardı, evet, ama hiç bu kadar açıktan ve utanmazcasına değildi! Biz feto derken hocaefendi diyorlardı, şimdi sevmediklerini fetöden tıkıyorlar içeri. Damatlar ve parası olanlar dışarıda, yoksulluktan fetö okullarından mezun olanlar hem kendileri hem akrabaları işten atıldı. Efelenip, fırça yiyince ne isteniyorsa yapmak mı diplomasi? Tarım ürünlerini bile dışardan almak mı? Samanı bile ithal etmek mi? Nesini beğeniyorsunuz ki? Gelelim CHP'ye, korkmana gerek yok, isteseler de bu kadar rezilce, bu kadar beceriksizce bu kadar zalimce yönetemezler! Sorsam Türküm dersin, sorsam PKK düşmanısın, sorsam yahudi düşmanısın! Peki, andımızın nesi battı? TC ünvanına PKK ve sempatizanları gıcık, seninkiler neden gıcık? Neden KK'nı hdp ile ittifak yapmakla suçlarken İngilterede açılım görüşmeleri başladı? Neden mütahit Cengizin 200 milyon avro vergi borcu affedilirken Sarnıç'taki garibanlara rayiç bedelden arsa borcu çıktı? Neden memura %4-%5 zam yapılırken biri %26 zam yaptı maaşına yetmedi örtülü ödenek tavan yaptı?

Yorumu oyla      15      5  
ergen misin 10 Aralık 2018 Pazartesi 03:24

Merkez sen ergen misin? Gürkan neyden korkacak? AKP seçimi alamayacağına göre, yerel seçimin nesinden korkacak Gürkan ya da biz? Sizi okuyan da etiketlerin size dokunmadığını falan sanır! Yahu bize giren size de girdiğine göre, girenden zevk almayı, girdikçe keyiflenmeyi nasıl öğrendiniz bize de anlatsanıza! Gördüğünü, okuduğunu, yaşadığını bir insan nasıl yok sayabiliyor, bu işin sırrı ne? Bugün ak dediğine ertesi gün kara diyen, aldanmadığı kişi ya da kuruluş ya da devlet kalmayan birine nasıl güvenebilir insan? Nasıl beceriyorsunuz bunu eyyyy yandaşlar?

Yorumu oyla      17      5  
Oğuz Kaan 10 Aralık 2018 Pazartesi 00:34

Atma Recep din kardeşiyiz, diyeceğim ama Recep hep atıyor, haliyle il başkanlarıda atıyor. En iyisi ufak at da civcivler de yesin diyelim.

Yorumu oyla      16      5  
REİS 9 Aralık 2018 Pazar 23:09

CHP ülkeyi nasıl yöneteceğini,belli başlı problemlerin neler olduğunu ve bunları nasıl halledeceğini bilmiyor,yani bu konuda bir planı yok ben bunları diyorum..bu sözleri kim söyledi acaba..bence bu sözleri Aziz Kocaoğlu söyledi,onun için CHP bıraksın ülkeyi yönetmeyi, 3-5 belediye yeter ona

Yorumu oyla      9      13  
Ahmetsezai 9 Aralık 2018 Pazar 22:03

SAYIN ŞENGÜL,SİZİ ANLAMAK ZOR DEĞİL,İZMİR'DE OTURAN,İŞİ GÜCÜ İZMİR'DE OLAN BİR ADAY ÇIKARAMAMIŞ OLMANIN DAYANILMAZ SIKINTISINI YAŞIYORSUNUZ.İTHAL ADAYA İZMİR ASLA PRİM VERMEZ BUNU BİLİYORSUNUZ.İZMİR BAŞKA YERLERDEN GÖÇ EDİP GELENLERİ BAĞRINA BASAR ONU İZMİRLİLEŞTİRİR,LAKİN İTHAL YÖNETİCİYE ŞAŞI BAKAR...

Yorumu oyla      19      5  
kapi kullari 9 Aralık 2018 Pazar 21:50

Herayin 10 gunu Izmir disinda olmak zorundayim ve toplu ulasim kullaniyorum. Toplu ulasim maliyeti Izmire gore cok pahali, ozel halk otobusu denilen eziyet var artik renkleri belediye otobusleri ile ayni araclarin sahipleri belirli kisiler belediye otobusleri etkisizlestirilmis. Istanbulda IDO deniz otobusleri ozellestigi icin hem cok pahali hem rezalet. Izmirin toplu ulasimi ulkemin lideri. Inanmayan arastirsin.

Yorumu oyla      16      5  
Ozzy 9 Aralık 2018 Pazar 21:02

Zübükten beklenecek bir açıklama

Yorumu oyla      21      5  
utanmaz demokrat 9 Aralık 2018 Pazar 19:42

Bir de adına demokrat diyor iyi mi! Güler misin, ağlar mısın? Biat edenlerden demokrat çıkmadığının farkında bile değil! Trolün biri de aklınca Kılıçdaroğlu'na giydirmiş! Yahu KK kimi kandırdı? Sınıra mahkeme mi götürdü? Andımızı KK mı kaldırdı? Rahipi KK mı beraat ettirip gönderdi? Oslo'da KK mı görüştü? Açılım kimin işiydi? Zenginlere teşvik verip, işsizlik ödeneklerine KK mı el koydu? Sözde dünyaya meydan okuyup kurları fırlatan KK mıydı? Atatürk düşmanlarını sarayda KK mı ağırladı? KKnın varsa zararı kendisine ve partisine, size ne bundan? Gümbür gümbür giriyor hepimizin bir yerlerine, siz zevk çığlıkları atıyorsunuz! Nasıl bir kafadır, nasıl bir vicdandır anlayan beri gelsin!

Yorumu oyla      28      5  
gürkan 9 Aralık 2018 Pazar 18:21

yürüyen merdivene ters binmek, sürekli kandırılmaktan iyidir :) Merkez, senin nerede çalıştığını sorduğumu hatırlamıyor. İlgilenmiyorum da.

Yorumu oyla      28      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Kırkpınar'dan Yemen için duyarlılık çağrısı!
Türkiye-Yemen Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı ve AK Parti İzmir ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sarı Yelekliler yorumu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da Toplu Açılış Töreni'nde konuştu. Başörtüsü ...
CHP’li Sındır’dan Trabzon çıkarması: İktidarın kulakları sağır, gözleri kör
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, CHP Ekonomi Heyet Başkanı olarak ...
 
Başkan Kocaoğlu'ndan 'rakı' çıkışı: Kimsenin haddi değildir!
Kocaoğlu, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci’nin, ...
Güzelbahçe meclisinde o profesör kınandı!
Güzelbahçe’de müftülük tarafından düzenlenen bir etkinlikte laiklik karşıtı ...
Google'ı İYİ Parti için bıraktı: Pişman değilim
İYİ Parti kulislerinde adı İzmir Büyükşehir Belediyesi başkan adaylığı ...
 
AK Partili Nasır'dan müjdeli haber: Otopark yönetmeliği hangi tarihe ertelendi?
AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, resmi gazetede yayınlanarak 1Haziran ...
CHP Kadın Kolları Başkanı Köse’den Başkan Batur’a ziyaret
Özel bir programı sebebiyle İzmir’e gelen CHP Kadın Kolları Genel Başkanı ...
CHP Büyükşehir aday adayı Yüksel: Turizmde dijitalleşmeliyiz
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı Alaattin Yüksel, İzmir'in ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva