HABERLER>POLİTİKA
28 Mart 2017 Salı - 10:58

AK Partili Kaya’dan Selçuk mesaisi: İZBAN’da jet çözüm!

AK Partili Kaya Selçuk’ta referandum mesaisi yaparken, vatandaşlardan gelen talep üzerine hat üzerinde kapatılan bir geçidin de açılacağının müjdesini verdi.

AK Partili Kaya’dan Selçuk mesaisi: İZBAN’da jet çözüm!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, 16 Nisan'da yapılacak referandum için alanda sürdürdüğü çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Sabah erken saatlerde start verdiği çalışmalarına gecenin geç saatlerine kadar devam eden Kaya, Selçuk'ta önemli mesajlar verdi.

İZBAN'DA JET ÇÖZÜM
Selçuk'ta ilk olarak TCDD 3. Bölge Müdürü Selim Koçbay, Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı ve AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen ile birlikte TCDD tarafından İZBAN hattı üzerinde sürdürülen çalışmaları inceleyen Kaya, ekiplerden bilgi aldı. Selçuk'a geçtiğimiz günlerde yaptığı bir ziyarette, vatandaşların kapatılan bir geçidin yeniden açılması yönündeki taleplerini TCDD'ye aktaran Kaya, yetkililerden geçidin en kısa sürede tekrardan açılacağının sözünü almıştı.



Her zaman olduğu gibi yine Selçuklulara verdikleri sözü tutmuş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Kaya, "Geçtiğimiz günlerde Selçuk'a doğalgaz koordinasyon toplantısı için geldiğimde vatandaşlarımızdan bir talep geldi. İZBAN hattı üzerindeki kapatılan bir geçit için yeniden geçiş verilmesi yönündeki talebi aldık ve bu sorunu en kısa sürede çözmenin sözünü verdik. Bugün burada TCDD yetkilileri tarafından çalışmaların hızla sürdürüldüğünü görüyoruz. İZBAN ile Selçuk artık çok daha yakın. İstasyon ve geçitlerle maliyeti 110 milyon lirayı bulan projenin tamamlanmasının ardından turizm hareketlenecek. Adnan Menderes Havalimanı'na inen bir turist, İZBAN vasıtasıyla Selçuk'a kolaylıkla ulaşabilecek. Ulaşım imkanı kolaylaşınca, Selçuk'un sokaklarında daha fazla turist görülecek. Bu da Selçuk'un ekonomisine ciddi katkı sağlayacak" dedi.

SELÇUK KAMU YATIRIMLARINDA ALTIN ÇAĞINI YAŞIYOR
Selçuk'ta partililerle değerlendirme toplantısı yapan, esnafları gezen, muhtarları ziyaret eden, sendika yöneticileriyle bir araya gelen, Şirince'de köylülerle buluşan Kaya, Selçuk Ticaret Odası'nda oda yöneticilerine "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi" hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Ticaret Odası'na yaptığı ziyarette Selçuk'un kamu yatırımları açısından altın çağını yaşadığını hatırlatan Kaya, "Selçuk'a milyonlarca lira tutarında yatırım yaptık, yapıyoruz. İZBAN'da sona gelindi, doğalgaz sorunu çözüldü. Efes Antik Kanal Projesi ve Meryem Ana Tabiat Parkı Projesi gerçekleşiyor. Selçuk-Belevi-Tire arası bölünmüş yol oluyor. Selçuk'a yeni bir hükümet konağı yapıyoruz, 2017 Milli Eğitim Yatırım Programı'nda 1 ilkokul, 1 ortaokul ve Meslek Lisesi'ne ek bina yapılması için ödenek ayrıldı. Maliyeti milyonlarca lirayı bulan bütün bu yatırımların gerçeğe dönüşmesi istikrar ile oluyor. Yönetimde istikrar, ekonomide istikrar. Sürdürülebilir başarı böyle geliyor. Artık krizler dönemi sona ersin, Türkiye'de kalıcı istikrar olsun istiyoruz. Bu Anayasa değişikliği ile artık vatandaşlarımız doğrudan hükümeti belirleyecekler. Seçim akşamı ülkeyi 5 yıl boyunca kimin yöneteceği belli olacak. Belirsizliklerle vakit kaybetmeyeceğiz" şeklinde konuştu.

VATANDAŞLARIMIZ GERÇEĞİ GÖRÜYOR
Referandumda 'evet' oyu verecek olana da 'hayır' oyu verecek olana da saygı duyduklarını belirten Kaya, "Biz vatandaşlarımızın kararına saygı duyuyoruz. Oyunu 'evet' olarak kullanacak olana da, 'hayır' olarak kullanacak olana da saygı duyuyoruz. Muhalefetin iddia ettiği gibi, kimse 'hayır' diyenlere terörist demiyor, böyle bir şey yok. Ancak terör örgütü mensuplarının, Türkiye düşmanlarının 'hayır' dediğini hatırlatmaktan da daha doğal bir şey olamaz. İşte, Kandil'den gelen çağrıları hepimiz görüyoruz. Bunu hatırlatmak, bir gerçeğin altını çizmek 'hayır' oyu veren vatandaşlarımızın terörist olduğu anlamına gelmez. Türkiye düşmanı ne kadar terör örgütü, dışarıdan beslenen kuruluş, korsan devlet ve istihbarat örgütü varsa kenetlenmiş, 'hayır' çıkması için uğraşıyor. Biz bunu anlatmaya çalışıyoruz. Biz vatandaşlarımızın gerçeği görmesini, 'hayır' için çalışan Türkiye düşmanlarının sevinmemesi için meseleye doğru bir yerden bakmalarını istiyoruz. Hamdolsun, aldığımız tepkiler de vatandaşlarımızın gerçeği gördüğü yönünde. Biz yine yollarda olacağız. Biz yine anlatmaya devam edeceğiz. Kapı kapı gezerek, 16 Nisan'a kadar durmak, yorulmak bilmeden herkese bunları anlatacağız. Milletimizin geleceği için çalışacağız. Gerçekleri anlatmaya devam edeceğiz" sözlerini sarf etti.

 
Pınar Karşıyaka final four bileti için İtalya'da
 
Kılıçdaroğlu: 'Meclis'in feshi yok' diyorlar ya...
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çıray, Öksüz hakkındaki o iddiayı Meclis’e taşıdı
CHP İzmir Milletvekili ve 15 Temmuz Darbe Kalkışmasını Araştırma Komisyonu ...
AK Partili Dağ: ‘Evet’ çünkü biz gençlerimize güveniyoruz!
AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, “18 yaş ve yukarısını kapsayacak ...
Muharrem İnce İzmir'e mitinge geliyor!
Yalova Milletvekili İnce 30 Mart Perşembe Günü İzmir’de miting gerçekleştirecek.
 
Karataş: MHP’nin imzasını attığı her sistem…
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş, “MHP’nin ...
Gurbetçi vatandaşlar sandıklara akın etti
Yurt dışındaki temsilciliklerde ve gümrük kapılarında oy verme işlemi ...
Türkeş: Bugün referandum yapılıyorsa Bahçeli sayesinde
Canlı yayınında konuşan Başbakan Yardımcısı Türkeş, 'Bugün referandum ...
 
Erdoğan'dan Şükür ve Erdem kararına ilk yorum
Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ'cü Hakan Şükür ve Arif Erdem'in Galatasaray'dan ...
Balbay tiyatrolar gününü kutladı
CHP İzmir Milletvekili Millî Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu ...
MHP'de Akşener mitingine giden başkanın istifası alındı
Akşener'in İzmir'deki mitingine katıldıktan sonra Genel Merkez'den istifası ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çoban ateşini 'topuklu' yaktı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva