banner198

Ak Partili İş Adamı meclisten istifa etti!

Ak Partili iş adamı Çankırı Belediye Meclis üyeliğinden istifa etti!

Ak Partili İş Adamı meclisten istifa etti!
banner145

İş adamı Aziz Mazlum meclisten istifa etti!

31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçimlerinde Ak Parti listesinden 10. sırada Çankırı Belediye Meclisine seçilen iş adamı Aziz Mazlum, meclis üyeliğinden istifa etti. Mazlum’un işlerini yurt dışına taşıması dolayısı ile toplantılara katılamadığı, iş yoğunluğunu gerekçe göstererek istifa ettiği kulislerden yansıyan bilgiler arasında yer alıyor. 

Mazlum’un istifası ile boşalan meclis üyeliğine Ak Parti 11. sıradan aday gösterilen ve meclise giremeyen Dursun Andinç getirildi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2019, 14:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hakkı Üstün
Hakkı Üstün - 5 yıl Önce

Nasıl bir mazeret iş yoğunluğu. Kış aylarında beton işinin en düşük dönemi. Bu arkadaş aday olmadan önce bilmiyormuydu iş yoğunluğu olacağını? Tabi belediyeyi kaybedince meclis üyeliğinin bir değeri kalmadı. Önce milletin verdiği oyu hiçe saydı. Gemi su almaya başlayınca iş yoğunlu bahanesiyle kenardan kenardan dandirdiindan...

Meclis disindan birisi
Meclis disindan birisi - 5 yıl Önce

Arkadaslar arastirmadan konusmayin, adam fransaya tasindi, buradaki beton santralini de satti. Hemen karalamayin once bi arastirin. Haberi yapan arkadas da bunu cok iyi bilmesi lazim Cankirida cocuga sorsaniz biliyor Fransaya gittigini

Komik misiniz?
Komik misiniz? @Meclis disindan birisi - 5 yıl Önce

İs yogunlugu ne demek? Haberi okuyan kisiler yukarida yorumlardaki ornekten de anlasilacagi uzere, beton santralindeki islerinin yogunlugunu anliyorlar.. Fransaya tasinip apayri bi is yapmak ve ikamet degisikli yapmaktan dolayi istifa etti deseniz kimse bu yorumu yapmayacak. Hala haberin nesini savunuyosunuz? İkamet yeri degisikligi is yogunlugu mu??

Halktan birisi
Halktan birisi @Meclis disindan birisi - 5 yıl Önce

Haberde yanlış olan nedir? İş yoğunluğu diyor. Fransaya işleri taşıması iş yoğunluğuna girmiyor mu?

Ünürlü
Ünürlü - 5 yıl Önce

Yerlilerimiz bile sermayeyi yurt dışına taşırsa...

Bir soru
Bir soru - 5 yıl Önce

Türkiye'ye güven mi kalmadı acaba? AKP'liler bile işini yurt dışına taşıyor. sermayeyi de götürmüşmüdür.

SIRADAKİ HABER