Ak Parti'li adaylar yarın Van'da karşılanacak

Ak Parti Van İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, yarın saat 13:00'te Milletvekili adaylarının havalimanında karşılanacağı ve City Van AVM önünde tanıtım programının yapılacağı belirtilerek, programa tüm vatandaşlar davet edildi.

Ak Parti'li adaylar yarın Van'da karşılanacak

    AK Parti Van İl Başkanlığı Tanıtım ve Medya Başkanı Ferhat Atacan, yaptığı yazılı açıklama ile 27. Dönem Milletvekili adaylarının ildeki karşılama mitingine tüm halkı davet etti.

    Atacan, Milletvekili Adayları Osman Nuri Gülaçar, İrfan Kartal, Abdulahat Arvas, Ebubekir Kaçmaz, Gülşen Orhan, Yılmaz Kılıç, Bilal Emre Yörük ve Malik Özbey’in Cumartesii günü (yarın) havaalanında karşılanacağını ve akabinde de adaylarla halk buluşması programı gerçekleştireceği ifade edildi.

   Başkan Atacan açıklamada, “Cumartesi günü saat 13.00’te havaalanında milletvekili adaylarımızı karşılayacağız. Hemen ardından Cumhuriyet Caddesi yeni Van City Avm altında bulunan il Seçim Büromuzda Milletvekili adaylarımız halkımızla buluşacaklardır. Bu coşku ve heyecanımızı paylaşmaya tüm halkımız davetlidir” ifadelerine yer verdi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2018, 11:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29