AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, beraberinde İl Başkanı Nurettin Doğanay ve teşkilat mensupları ile birlikte Bolu’daki muhtar derneklerini ziyaret etti.

Ziyarete, AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, teşkilat mensupları ve muhtarlar katıldı.

Ziyaretler kapsamında Bolu Köy ve Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Çalışkan’la bir araya gelen AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, muhtarların siyasetçiler ve vatandaşlar arasında bir köprü olduğuna vurgu yaptı. Muhtarlarla birlikte çalışmaktan onur ve gurur duyduğunu ifade eden Fatih Metin şöyle konuştu; “AK Parti olarak bütün kademelerimizle sizleri ziyarete geldi. Sizler bizler için önemlisiniz, değerlisiniz, çünkü biz siyasetçiler açısından, vatandaşa hizmette en fazla muhatap olduğumuz, beraber mesai arkadaşlığı yaptığımız, bizlerle vatandaş arasında köprü vazifesi görenler muhtarlarımızdır. O nedenle vatandaşın her problemine vakıf olan, noktasal anlamda hizmetin en uca kadar gitmesini sağlayan yine muhtarlarımız. Ben de Fatih Metin olarak, hem il başkanlığım döneminde, hem milletvekilliğim döneminde, hem de üç dönemdir Ankara’daki bakan yardımcılığı görevimde, sizlerle beraber çalışmaktan çok büyük onur ve gurur duydum. O günlerden bugünlere her zaman desteğinizi yanımızda hissettik. Sizlerle beraber çok güzel işlere imza attık. Allah nasip ederse, yeni dönemde de belediye başkan adayı olarak görevlendirildik ve bugün itibariyle aday olarak karşınıza çıktık. Vatandaşımızın huzuruna çıktık, 31 Mart’ta da vatandaşımız bize destek verdiği takdirde, Allah’ın izni ile bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da emanet anlayışıyla, vebal anlayışıyla bu hizmeti sizlerle beraber yürütme noktasında gayret sarf edeceğiz. Bizim hizmet anlayışımızda, belediyecilik anlayışımızda merkezden ibaret değil, Bolu’nun her noktası ilçeleri ve köyleri ile beraber, Bolu’nun her meselesi Bolu’nun meselesidir. Meseleye böyle bakıyoruz. Bu hizmet anlayışıyla inşallah sizlerle beraber bunu yine vatandaşımızın her problemine koşan bir anlayışla yerine getiririz. Geçmiş dönemlerde olduğu gibi arzu ediyoruz ki, güzel bir sloganımız var; ‘şehir sizin’ diyoruz. Şehir beraber yönetmekte, şehrin ihtiyacını beraber karşılama noktasında inşallah sık sık görüşeceğiz. Arzu ediyoruz ki, sizlerle birlikte vatandaşımızın her alandaki ihtiyaçlarını iyi tespit edelim ve buna ilişkin olarak da hizmetimizi iyi üretelim. Bu süre içinde sizler sayesinde bir birikim elde ettik Ankara’da, bir çevre edindik. İnşallah bu birikim ve çevremizi Bolu’ya hizmette kullanacağız. Yeni dönemde, inşallah Bolu’nun daha geliştiği daha modern bir şekilde yürüdüğü, her türlü hizmetin en iyi şekilde yapıldığı bir anlayışı hep beraber sağlarız.”

Ziyaretin devamında konuşan, Bolu Köy ve Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Çalışkan, Fatih Metin’e başarılar diledi. Çalışan, “Fatih Metin’le il başkanlığı günlerinden bu yana tanışmaktayız. Bizim sizden herhangi bir şikâyetimiz yok, memnunuz. Allah utandırmasın diyoruz. Ben mahalle muhtarıyım ama Bolu sadece mahallelerden ibaret değil. Bolu’nun köylerine bakarsanız, nüfusun dörtte üçü Bolu’dadır. Oralara verilen hizmet de Bolu halkını memnun eder. Ankara’daki deneyiminizden sonra inşallah Bolu’da daha değişik çalışmalara imza atarsınız. Bolu’da, yarım projeler var, onların bitirilmesi çok önemli, mutlaka bitecektir. Allah nasip ederse, beraber çalışmaktan haz duyarız diye düşünüyorum. Bütün arkadaşlarım adına hayırlı olsun diyorum.” dedi.

Ziyarette son konuşmayı AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay yaptı. Doğanay, “Sahada çalışmalara başladık, ilk önce sizlerden, muhtarlardan, derneklerimizden başlayalım dedik. Bütün sivil toplum örgütlerini dolaşacağız bu süreç içinde. İnşallah Allah nasip ederse, Boluluların da teveccühü ile Bolu’da tekraren, bugüne kadar yapılan hizmetlerin devamını sağlayacağız. Sayın Bakanımız üç dönemdir Ankara’daydı, bakan yardımcılığı yapıyordu. Ankara’da Bolu’yu temsil ediyordu. Cumhurbaşkanımı kararı verdi ve bakanımız tereddüt etmeden Bolu’ya geldi. Biz de hoş geldiniz dedik ve milletimizin karşısına çıkacağız.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim