1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. AK Parti’den Kars Memur-Sen’e ziyaret
AK Parti’den Kars Memur-Sen’e ziyaret

AK Parti’den Kars Memur-Sen’e ziyaret

Kars AK Parti İl Başkanı Adem Calkın ve Kars Ak Parti Milletvekili Dr. Y. Selahattin Beyribey, Memur-Sen İl Başkanlığını ziyaret etti.

A+A-

Memur-Sen heyeti adına konuşma yapan Kars-Memur-Sen İl Başkanı Ebubekir Keleş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, AK Parti il başkanlığına ve vekil Dr. Selahattin Beyribey’e teşekkür etti. Başkan Ebubekir Keleş, 15 Temmuz’un Turkiye için bir dönüm noktası olduğunu ve 15 Temmuz’da FETÖ terör örgütünün gerçek yüzünü bir kez daha gördüklerini aktardı. Kars Memur-Sen olarak darbeye karşı durduklarını, 15 Temmuz gecesi ve devam eden nöbetlerde sokaklarda olduklarının da altını çizdi.

Milletvekili Dr. Selahattin Beyribey ve İl Başkanı Adem Çalkın Kars Memur-Sen’e 15 Temmuz gecesi darbeye karşı duruşlarından ve nöbetlerdeki desteklerinden dolayı ayrıca teşekkür etti. Heyette hazır bulunan Kars Sağlık-Sen Başkanı Hasan Yazıcı ise Kars’a yeni bir hastane daha yapılması gerekliliğini vurgulayarak personel eksikliğini dile getirdi.

Ziyarette ayrıca Kars’a yapılan ve yapılacak yatırımlardan bahsedildi. Ziyaret, Memur-Sen heyeti ve milletvekili arasında soru-cevap şeklinde devam etti.

AK Parti il Başkanlığı ve Milletvekili Beyribey, ziyaretten dolayı kendilerinin de memnun olduklarının altını çizerek desteklerinden ötürü Kars Memur-Sen’e teşekkürlerini sunarak ayrıldılar.

Ziyarette Kars Memur-Sen’e bağlı konfederasyon şube başkanları ve yönetimleri da hazır bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.