131019098
27 Nisan 2024, Cumartesi

AK PARTİ’DEN GÖVDE GÖSTERİSİ

18 Haziran 2018, Pazartesi 06:44

     


Ak Parti Aliağa İlçe Başkanlığı, partinin ana kademe yönetim kadrosunda geçmişten bugüne görev yapmış üyelere yönelik bir kahvaltı düzenledi.

Aliağa Öğretmenevi’nde düzenlenen kahvaltıda bir konuşma yapan İlçe Başkanı Kazım Sayın, katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederek “6 gün sonra bizim için, Türkiye için ve dünyanın mazlum milletleri için çok önemli bir seçime gidiyoruz. Bu seçim gelecekteki torunlarımızın, çocuklarımızın geleceğini belirleyecek, onlara yol çizecek bir seçim olacak. Bu nedenle istirhamımız, komşunuzu, akrabanızı, tanıdığınız kim varsa herkesi sandığa götürmek olmalı. Bu konuda ilçe teşkilatı olarak üzerimize düşecen ne görev varsa, biz sonuna kadar yerine getirmeye hazırız. Sizden ricamız, katılım oranımızın yüksek olması gerekiyor. Çünkü bizim için bir oy önemli. İhmal edeceğimiz, dışarıda bırakacağımız bir arkadaşımız kalmamalı. Gerekirse alıp götürerek oyunu kullandıralım. Bu seçimlerden yüzümüzün akıyla çıkalım, Allah mahcup etmesin.” şeklinde konuştu.

Tüm partililere bu güne kadar gerçekleştirdikleri çalışmalar için teşekkür eden Sayın, kalan son bir haftada biraz daha gayret ederek tempoyu yükseltmelerini ve varsa çalışmalardaki eksiklerin tamamlanmasını istedi. Kahvaltı sonrası kendi aralarında sohbet eden partililerin basına toplu fotoğraf vermesiyle program sona erdi.

(BÜLENT PINARBAŞI) 







 
Son Eklenen Haberler