AK Parti’den Gökçebağ Köyü çıkarması | Burdurweb, Burdur HaberBurdurweb, Burdur Haber AK Parti’den Gökçebağ Köyü çıkarması | Burdurweb, Burdur HaberBurdurweb, Burdur Haber
hava 15° Parçalı Bulutlu
DOLAR 32,5933 %% 0.35
EURO 34,8180 %% 0.19
GRAM ALTIN 2.507,74 %% 0,94
ÇEYREK A. 4.100,16 %% 0,94
BITCOIN 2.125.026 %3.466
SON DAKİKA

AK Parti’den Gökçebağ Köyü çıkarması

Son Güncelleme :

17 Mart 2018 - 11:15

AK Parti’den Gökçebağ Köyü çıkarması

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, “Sizin derdiniz, bizim derdimizdir. Burdur’umuzun sorunları başta olmak üzere çözüm için çalışıyoruz” dedi.

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi merkeze bağlı Gökçebağ (Çerçin) Köyü’nü ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık, İl Genel Meclisi Üyesi Osman Karakaya ve İl, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Gökçebağ Köyü’nde kıldıkları Cuma namazının ardından vatandaşlarla bir araya geldiler. Burada vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Başkan Mengi, vatandaşlarla sohbet ederek, Gökçebağ Köyüne yapılacak ve yapımı devam eden çalışmalarla ilgili istişarelerde bulundu.

Ziyarette ilk olarak konuşan Muhtar Özcan Ünal, AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi’nin gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı memnuniyetini belirterek, desteklerinden dolayı AK Parti İl Başkanı ve Teşkilatına teşekkür etti. Başkan Mengi burada vatandaşlarla yaptığı konuşmada ‘’ Köylümüzün derdi bizim derdimizdir, bu düşünceyle Burdur merkezimizde ve köylerimizdeki sıkıntıları yerinde göre bilmek için her fırsatta vatandaşlarımızla bir araya gelerek istişarelerde bulunuyoruz. Bugünde Cuma namazımızı Gökçebağ köyümüzde kıldık. Dualarımız, şu anda Afrin’de görevde canını, ruhunu ortaya koyan kahraman Türk askerlerimizin ve Polislerimizin dualarımız onlarla, Allah yardımcıları olsun. Gökçebağ köyü vatandaşlarımıza göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederim ” ifadelerini kullandı.

----- REKLAM -----