AK PARTİ'DE TOKLU DÖNEMİ

AK PARTİ'DE TOKLU DÖNEMİ

03 Aralık 2017 Pazar 20:13
AK PARTİ'DE  TOKLU DÖNEMİ
AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı’nın 6. Olağan Kongresi’nin tamamlanmasının ardından Mustafa Toklu dönemi başladı. Kongrede konuşan Bakan Çavuşoğlu, “İlklerin şehri Alanya’ya böyle bir seçim yakışırdı” diyerek partililerden övgü ile bahsetti. Kongrenin ardından konuşan Toklu da “Bayrak değişimleri gücümüze güç katıyor. Kongremizde umut ettiğimiz gibi bayram coşkusunu yaşadık” dedi. 
 
 
‘BU BİR BAYRAK YARIŞIDIR’
AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı’nın 6. Olağan Kongresi’nde Mustafa Toklu, yeni ilçe başkanı oldu. Kongreye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya BŞB Başkanı Menderes Türel, AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, AK Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, Gökçen Enç, İbrahim Aydın ve çok sayıda siyasi ve partili katıldı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de kongreye MHP’li Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte katıldı. İlçe başkanlığına veda eden Mustafa Berberoğlu, görev süresi boyunca birlikte çalıştığı ve hizmet eden herkese teşekkür ederek “Biz bir bayrak devraldık ve üstüne koymanın heyecanını taşıdık. Şimdi bu bayrağı Mustafa Toklu ve yönetimi alacak. Partimizin oyunu daha yukarıya taşımak için uğraşacaklarından hiç bir şüphem yok” sözleri ile başarılar diledi. 
‘ALANYA’YA DA BU YAKIŞIR’
Türel de “Bizimki benlik değil, memleket sevdasıdır. Bizim makam mevki davamız olmadığının en büyük göstergesi bu kongredir” diyerek Toklu ve Berberoğlu’nu tebrik etti. Türel, Büyükşehir olarak Alanya’ya yaptıkları ve yapacakları yatırımlar da anlattı. Alanya’ya her gelişinde büyük bir heyecan duyduğunu söyleyen Aydın ise birlik beraberlik içinde her zaman Alanya’nın emrinde olduğunu vurguladı. “İlklerin şehri Alanya’ya böyle bir seçim yakışırdı” diye konuşmasına başlayan Bakan Çavuşoğlu da vefaya vurgu yaparak “Hiç kimse davanın üstünde değildir. Aramızdan gidenler olabilir, bu davayı eksiltmez veya zayıflatmaz” diye konuştu. 
‘HER DAİM HİZMETİNİZDEYİM’
Alanya’nın hizmet konusunda endişesi olmadığını söyleyen Çavuşoğlu, “Antalya ve Alanya İlçe Teşkilatı ve Belediyesi aynı kafada olunca hizmette sorun yaşanmıyor. Bu hizmetten en çok nasibini de Alanya alıyor” diyerek yapılacak olan yeni hizmetleri aktardı. Çavuşoğlu, “Her zaman hizmetinizde olacağım. Mustafa Berberoğlu başkanımın da Mustafa Toklu kardeşimin de hizmetinde olacağım. Alanya’nın hizmetinde olacağım” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından Çavuşoğlu, görevini bırakan Berberoğlu’na vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Daha sonra Toklu ve yeni yönetimi salona tanıtıldı. 
İŞTE YENİ İLÇE YÖNETİMİ
AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı'nın 6. Olağan Kongresi'nde 430 delegeden 216'sı oy kullandı, 2 oy geçersiz sayıldı. Yeni İlçe Başkanı Mustafa Toklu'nun 3 yıllığına seçilen listesi şu isimlerden oluşuyor: 
Mustafa Toklu, Ahmet Çağlar, Alaaddin Işık, Bilal Azak, Celil Topal, Kübra Taşkıran, Ferit Yücel Ergün, Halil İbrahim Toprak, Hasan Kaçmar, Hasan Sipahioğlu, Hüseyin Uçkaya, İlyas Yılmaz, Kübra Kepenek, Mehmet Ali Kiriş, Mustafa Akçocuk, Mustafa Değirmenci, Nazım Şifa, Oya Diler, Sabri Tos, Savaş Çelik, Serdar Sönmez, Şeref Oktay, Şükran Çalık, Yakup Gömeç, Yüksel Kaya. 
TOKLU TEŞEKKÜR ETTİ 
Kongrenin ardından teşekkür mesajı yayınlayan AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, “Birlik ve beraberlik içerisinde Alanya 6. Olağan İlçe Kongremizi gerçekleştirdik. Hep birlikte, millete hizmet yolunda kutlu yürüyüşe devam ediyoruz. Bu yolda gerçekleşen bayrak değişimleri ise gücümüze güç katıyor. Kongre çalışmalarına başladığımızda tek hedefimiz kongremizin bayram havasında geçmesiydi. Gördük ki kongremiz Ak Parti kadrolarına yakışır, heyecan, birlik ve beraberlik içinde geçti. Umut ettiğimiz gibi bayram coşkusunu yaşadık. Bize bu bayram sevincini yaşatan ve bizleri yalnız bırakmayarak yanımızda olan herkese çok teşekkür ediyorum” diyerek başarılı çalışmalara devam edeceklerini belirtti.
Son Güncelleme: 03.12.2017 20:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81