Ak Partide Sönük Bayramlaşma

Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatı Bayramlaşma programı geçmiş yıllara oranlar az sayıda katılımla gerçekleşti.

Ak Partide Sönük Bayramlaşma


Her Bayram yoğun katılımla gerçekleşen Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatı Kurban Bayramı Bayramlaşma programının bu yıl geçmiş yıllara oranlar sönük geçmesi ve katılımın az olması dikkatlerden kaçmadı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin katıldığı Bayramlaşma programına katılım az olurken programa Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, İlçe Yönetimi, Ak Parti Meclis Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Bedia Yılkın, Gençlik Kolları Başkanı Fadıl Fide, 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, Önceki dönem Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Eski İlçe Başkanları, Muhtarlar Derneği Başkanı Emin Kula ve Partililer katıldı.

Bayramlaşma programı sonrası İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’yi Uludere Alabalık tesislerinde ağırladı.

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2019, 14:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
hendekli
hendekli - 5 yıl Önce

bayramlaşmaya katılanları saydığınız kısımı tekrar okumanızı istiyorum büyükşehir belediye başkanı dahil ak partinin eksiksiz tüm ileri gelenleri katılım sağlamış adeta gövde gösterisi yapmışken böyle kasıtı çok net ortada olan bir haber gazetecilik mesleğinizi karalamaz mı? okurlarınızın gözünden düşmek ve inandırıcılığınızı kaybetmek mi istediğiniz bir haber olmuş lütfen düzeltmenizi rica ediyorum .

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184