Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Ak Parti’de nefesler tutuldu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK PARTİNİN İLÇE VE BELDE ADAYLARI CUMARTESİ GÜNÜ RESMEN AÇIKLANACAK

Uzun zamandır merakla beklenen AK Parti’nin Kırıkkale’de ilçe ve belde belediye başkan adayları büyük ölçüde belli oldu. Ancak resmi açıklama henüz yapılmadı. Resmi açıklamanın, Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan törenle yapılacağı bildirildi.

 

TANITIM HAZIRLIĞI TAMAM

AK Parti’nin Kırıkkale’de ilçe ve belde belediye başkan adayları büyük ölçüde belli oldu. Ancak henüz resmi açıklama yapılmadı. Resmi açıklama ve tören Cumartesi günü yapılacak. Partiden yapılan bildirimde resmi açıklama ve aday tanıtım töreninin Cumartesi günü saat 13:30’da Kültür Merkezi’nde düzenlenecek törenle yapılacağı bildirildi.

 

DAĞDELEN BİLDİRİMDE BULUNDU

Cumartesi günü AK Parti il binası önünde toplanılacak ve Kültür Merkezi’ne adaylarla birlikte yürüyüş yapılacak. Burada da aday tanıtım töreni gerçekleştirilecek. AK Parti il Başkanı Nuh Dağdelen, konuyla ilgili SMS mesajı gönderdi ve ayrıca sosyal medya hesabından açıklamada bulunarak tören duyurusunda bulundu. Resmi açıklamanın törende yapılacağı bildirildi. Törene herkes davet edildi. Gerçekleştirilecek olan törene Genel Merkez MKYK Üyesi Ahmet Tan’ın da katılacağı belirtildi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x