Ak Parti’de Miting öncesi değerlendirme

featured

AK Parti Gerede İlçe Başkanlığı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bolu’da gerçekleştireceği Miting ve 6. Olağan İl kongresi için yoğun bir çalışma temposu içerisine girdi.

Gerede Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen değerlendirme toplantısına Belediye Başkanı Mustafa Allar, İlçe Başkanı Ali Şafak, Kadın Kolları Başkanı Serap Çığrılı, Gençlik Kolları Başkanı Yunus Demirses, İl Genel Meclisi Üyeleri, Mahalle temsilcileri ve teşkilat mensupları katılım sağladı.

İlçe Başkanı Ali Şafak; Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yakışır bir coşkuyla karşılayacaklarını belirterek sabah saatlerinden itibaren Cumhuriyet Meydanı’ndan ücretsiz araç kaldıracaklarını belirtti.

Ayrıca Şafak; Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 9 yıl aradan sonra Bolu’muza teşrif edecek olmasının heyecan ve sorumluluğunun bilincinde olarak yönetim kurulu üyelerimiz ve teşkilatımızın kadroları ile iş bölümü yaptık, bunun için ciddi bir tanıtım çalışması içerisindeyiz” dedi.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ise; Ümmetin umudu Dünya Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı coşkuyla karşılayacağız, tüm Gerede halkımızı Mitingimize davet ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ak Parti’de Miting öncesi değerlendirme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir