Ramazan Bayramı nedeniyle AK Parti Elazığ İl Başkanlığı bayramlaşma programı düzenleyerek teşkilat mensupları ve partililerle bayramlaştı.

Kültür Park Mamurat’ül Aziz Salonunda düzenlenen bayramlaşma programına; AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Ak Parti Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut, Sermin Balık, Zülfü Tolga Ağar, Zülfü Demirbağ, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Şerbet, AK Parti Elazığ Eski Milletvekili Tahir Öztürk, kadın ve gençlik kolları ilçe ve belde belediye başkanları, ilçe ve belde teşkilat başkanları, AK Partili Belediye ve il genel meclisi üyeleri, teşkilat mensupları ve partililer katıldı.

GÜRGÖZE: BİZİ NİCE RAMAZANLARA VE BAYRAMLARA ERİŞTİRMESİNİ YİNE YÜCE ALLAH’TAN NİYAZ EDİYORUM

AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “AK Parti İl Teşkilatının düzenlemiş olduğu bayramlaşma merasimine katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum. Öncelikle 29 gün boyunca tutmuş olduğumuz Ramazan orucumuzun ve yapmış olduğumuz ibadetlerin dergahında kabul etmesi için yüce Rabbimize hamt ediyoruz, niyazda bulunuyoruz. Bizi Ramazan bayramına eriştirdiği için yine yüce Rabbimize şükrediyoruz, hamt ediyoruz. İnşallah bundan sonra daha nice Ramazanlara ve nice bayramlara eriştirmeyi, sağlık, huzur ve güven içerisinde yüce Rabbimizin bizi nice Ramazanlara ve bayramlara eriştirmesini yine yüce Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.

ŞERİFOĞULLARI: ÇOK GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞIMIZ BEN BURADAN BİR KEZ DAHA TAAHHÜT EDİYORUM

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan ayının huzur ve bereketini geride bıraktık. Bayrama ulaşmanın sevincini ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bayramlar birlik ve beraberliğimize, kardeşliğimize katkı sunan nadide günlerden bir tanesidir. Ben Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum. 31 Mart yerel seçimlerinden çıkalı 2 ay oldu. Ben bu süre zarfında gerek şahsıma, gerek partimize vermiş olduğunuz desteklerden dolayı bütün teşkilat mensuplarımıza bir kez daha şükranlarımı arz ediyorum. Bundan sonraki süre zarfında da birlik beraberlik içerisinde bu aziz şehre, bu kadim şehre çok güzel hizmetler yapacağımız ben buradan bir kez daha taahhüt ediyorum” şeklinde konuştu.

DEMİRBAĞ: FARKLA SEÇMEMİZ LAZIM

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, “Son 1 yıl içerisinde ikinci seçim yaptık. Teşkilatlar olarak oldukça yorulduk. Nihayetinde de mahalli seçim akabinde İstanbul seçimlerinin yenilenmesiyle birlikte fırsat buldukça AK Partimizin ve Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekillerinin İstanbul’da özellikle seçim çalışmalarına katıldığını biliyorsunuz. Benim sizlerden istirhamım, ricam; İstanbul’a mümkün olduğunda çevresi olan 5-10-20-50-100 çevresi oy verecek akrabası, dostu olan kardeşlerimizin ya gitmesi ya da sık sık arama yapmalarında fayda var. Bu kadar projeden, İstanbul’a hizmetten habersiz bir insanın karşısında Türkiye’deki büyük projelere imza atmış bir  Binali Yıldırım’ı elbette gayret göstermeniz lazım, hatta farkla seçmemiz lazım. Bunun için de gayret göstermemiz lazım” dedi.

AĞAR: HEMŞEHRİLERİMİZE MUTLAKA ETKİ ETMENİZİ İSTİYORUZ

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, “Bugün hepimiz buruk bir bayram gününe başladık. Şehidimiz vardı. İl protokolümüz olarak Elazığ’dan hep beraber uğurladık. Bu sebepten dolayı bugünkü eğlence tertibatını iptal eden duyarlı duruşundan dolayı belediyemize de çok teşekkür ediyorum. Konu dönüyor dolaşıyor İstanbul seçimine geliyor. İstanbul seçiminde uzatacak çok azla bir şey ok. İstanbul’da bildiğiniz üzere bize sürekli getirilen sıkıntılardan dolayı başarılı olma gibi bir mecburiyetimiz var. Bu mecburiyetimiz nihayetinde ileride tarih sayfalarında yazacak olan olayların sonucunu belirleyecek olan seçimdir. Bizlere güvenmenizi rica ediyoruz ve oradaki hemşehrilerimize mutlaka etki etmenizi istiyoruz” diye konuştu.

BALIK: BUGÜN BİNALİ YILDIRIM’DIR İNANDIĞIMIZ

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, “Bir yanımız buruk. Sabah bir şehidimiz vardı. Adana’ya uğurladık. Adı Eren idi. Bu hainler devam ettiği müddetçe, terör devam ettiği müddetçe hainlerin Türkiye içindeki taşeronları onalra su taşıdığı müddetçe emin olunuz ki bu ülke binlerce, milyonlarca Eren doğuracak. Analar Eren’lerini bu vatan için, bu bayrak için askere yollayacaklar. Ben şehidimizi rahmetle anıyorum. Ailesine baş sağlığı ve huzur diliyorum. Ben biliyorum ki aziz hemşehrilerim hangi şehirde yaşarlarsa yaşasınlar; konu vatan millet olduğunda, beka olduğunda inandıklarının arkasından gidecektir. Bugün Binali Yıldırım’dır inandığımız” diye ifade etti.

BULUT: BİR BAKTIK Kİ BİZ ANADOLU’NUN HEYECANINI İSTANBUL’A TAŞIMIŞIZ

AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, “Bizler Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı olarak İstanbul’da TKM kurduk. NE demek TKM? Teşkilat Koordinasyon Merkezi. Bütün illerimizi davet ettik. İl Başkanlarımızı davet ettik, ilçe başkanlarımızı, il genel meclis üyelerimizi, belediye meclis üyelerimizi davet ettik. Onlardan İstanbul’da tanıdıkları isim varsa, dokunabilecekleri ne kadar isim varsa onlara dokunmasını kendilerinden talep ettik ve onlarda ilk turda geldiler, orada ne kadar tanıdıkları insan varsa onlara dokundular. Ve bunun geri bildiğimi gerçekten bize çok olumlu yansıdı. Sadece Elazığ’la alakalı değil. Bir baktık ki biz Anadolu’nun heyecanını İstanbul’a taşımışız. Bundan dolayı ben bütün teşkilat mensubu arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. İstanbul dedik; çünkü İstanbul’u gerçekten çok önemsiyoruz. İstanbul’u sadece üstündekilerden dolayı değil! Şahsı manevisinden dolayı çok önemsiyoruz. İstanbul’u değerlerimizden dolayı çok önemsiyoruz” ifadelerine yer verdi.

HABER: SITKI TAŞEL