“BİZİM UŞAKLAR DİYE TABİR ETTİĞİNİZ KİŞİLERİN BİR KIRMIZIÇİZGİSİ OLMASI LAZIM”
TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, MHP Vakfıkebir İlçe Başkanlığı’na bayram ziyareti gerçekleştirdi.



Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, beraberindeki Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi(MHP)Vakfıkebir İlçe Başkanlığı’na bayram ziyareti gerçekleştirdi.
MHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Orhan Burhan Baltürk, İl Bank Antalya Bölge Müdürü Fuat Koçal, Bayburt Belediye Başkan Yardımcısı Süreyya Türkmenli, Belediye Meclis üyeleri Ahmet Salih Birincioğlu, Şenol Bülbül ve iki partinin yöneticilerinin yer aldığı ziyarette bir konuşma yapan TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta sözlerine herkesin bayramını kutlayarak başladı. Cumhur İttifak’ının sorunsuz bir şekilde sürdüğünü ifade eden Balta “ Son seçimlerde milletimiz bizlere daha ağır bir sorumluluk vermiştir. Şimdi hep birlikte bu sorumluluğun bilincinde ilçemiz için vermiş olduğumuz sözleri yerine getireceğiz. Vakfıkebir’de 5 yıl boyunca ulaşım alt yapısıyla ilgili çalışmaların en önemli kesimlerini çok şükür tamamladık. Kırsal da bu sorun tamamen bitmiştir. İlçe merkezinde alt yapı çalışmaları her anlamda yapıldı.  Organize sanayi bölgemiz var. Bunu da Belediyemize yük etmeden yolunu Karayolları ağına aldırdık. Yakında ihale için askıya çıkacak. Ulaştırma Bakanımız Sayım Mehmet Cahit Turhan beye ve Karayolları Genel Müdürümüz Abdulkadir Uraloğlu’na çok teşekkür ediyoruz. Alt yapısı ile ilgilide Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank beye ve Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak beye çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca Emniyet müdürlüğü binası ihale edildi. Burası içinde İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu beye ilçemiz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. 750 dönümlük bir alanın dolgu imar planı ile ilçemize kazandırılması adına çalışmalar devam etmekte.  Şuan bakanlık onayındadır. Onayladığında sahilimiz Trabzon’un en güzel sahili haline gelecektir. Yalıköy’de yine belediyenin kasasından bir kuruş harcamadan bir Millet Bahçesi inşa edilecek. Bunun içinde Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum beye teşekkür ediyorum. Hep birlikte Vakfıkebir’imizin daha güzelleşmesi ve kalkınması için çalışmaya devam edeceğiz.
BU BİRLİKTELİK “PAZARA KADAR DEĞİL MEZARA KADARDIR”
MHP ile ilk adımları Yenikapı’da atılan ve süre gelen birlikteliğimiz daha da güçlenerek devam etmektedir. Bu birliktelik sadece bir seçim birlikteliği değildir. Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Bölge coğrafyalarında yaşanan sıkıntıları görüyoruz. Ülkemiz üzerinde oyunlar oynanmaya çalışılıyor. Asil milletimiz bu oyunları görüyor ve geçmişte olduğu gibi gereken cevabı veriyor. O yüzden diyoruz ki bu birliktelik ‘Pazara kadar değil Mezara kadar’. Bizler bu birlikteliğin devamı için elimizden geleni yaptık bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Bizim idealimiz Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet yaşamasıdır. Bu uğurda hep beraberiz, olmaya da devam edeceğiz. Bu birlikteliği hiç kimsenin bozmasına müsaade etmeyeceğiz” dedi.
“BİZİM UŞAKLAR DİYE TABİR ETTİĞİNİZ KİŞİLERİN BİR KIRMIZIÇİZGİSİ OLMASI LAZIM”
Son yerel seçimlerde ülke genelinde büyük bir başarıya imza attıklarını ifade eden Milletvekili Balta sözlerini şöyle sürdürdü: “  İstanbul’da yaşananları hepiniz çok iyi biliyorsunuz. Sandıklarda hileler yapılmış ve bunlar tespit edilmiştir. Bunlara rağmen birileri “ Bizim Uşağımız” denerek parlatılmaya çalışılıyor. Bizim uşağımız PKK terör örgütünü lanetler. Bizim uşağımız PKK’nın çizgisini beğenmez. Bizim uşaklarımız sokakları yakıp yıkanlarla kol kola yürümez. Bizim uşaklar Eren Bülbül’ün katillerini lanetler. Bizim uşaklarımız bir seçim kazanayım diye her yola mubah olarak bakmaz. Terör örgütleri üzülür ve buradan biz oy alamayız hesabı yapmaz. Bizim uşaklarımız söz konusu vatansa gerisi teferruat diyerek yoluna devam eder. Bu terör örgütleri ile ilgili bir soruya İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı “ Gelin hep beraber Türkiye’yi yönetelim” diyerek cevap vermiştir. Biz terör örgütleriyle ülkemizi yönetemeyiz. Türkiye düşmanlarıyla ülkeyi yönetmeyiz. Bizim uşaklar diye tabir ettiğiniz kişilerin bir kırmızıçizgisi olması lazım. Biz bu olaya böyle bakıyoruz.  Ama görüyoruz ki kendisini bizim uşak diye adlandıranların kırmızıçizgisi yok. Bizler terör örgütlerinden değil al bayrağını seven insanlardan medet umuyoruz.  Yaptıkları usulsüzlüklerin neticesinde YSK seçimleri tekrarlama kararı aldı. 23 Haziran da seçime gidiyoruz ve Binali Yıldırım başkanımızla İstanbul’umuzu buluşturmak için çalışmalar yapıyoruz. Yine Cumhur ittifakı olarak hep birlikte İstanbul’dayız. Sayın Binali Yıldırım’ın Trabzon’umuza hem bakanlığı hem de başbakanlığı dönemlerinde çok önemli hizmetleri olmuştur. Hatırlayınız Trabzon sahil yolunu. Hali hazırda devam eden Kanuni bulvarını ve Zigana tünelini. Bizim uşak dediğiniz böyle olur. Binali Başkan gibi olur.  Tüm hemşerilerimizin desteğine ihtiyacımız var. Trabzon'a gelen İstanbullu seçmenlerimiz geri dönsünler. Sizlerde İstanbul'daki akrabalarınızı arayarak sürecin önemini anlatıp destek isteyin. Bizlere ve sizlere çok büyük görevler düşüyor. İstanbul için elimizden geleni yaparak inşallah seçimden zaferle çıkacağız dedi.