AK Parti'den Bahçeli-Erdoğan görüşmesi açıklaması

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik Erdoğan ile Bahçeli görüşmesi için "Cumhur ittifakına verilen önemin altını çiziyoruz. Her iki partide Cumhur ittifakı konusunda hassas" dedi.

AK Parti'den Bahçeli-Erdoğan görüşmesi açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı devam ederken parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi.

Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli görüşmesi ile ilgili, "Her iki parti de, Cumhur ittifakı konusunda hassastır. Bu ittifakın ortaya koyduğu siyasal tutumun milletimize daha büyük hizmetler gerçekleştireceği konusunda kesin mutabakat vardır" dedi.

Çelik af konusuyla ilgili ise, "Kimsenin kişisel olarak uğradığı haksızlığı affetme yetkisine biz sahip değiliz, bu yaklaşımı gözeterek bir çalışma yapılıyor." ifadelerini kullandı.

Çelik, Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosunun Türkiye'den ayrılmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Konsolosun dokunulmazlığı var. Seyahati engellenemezdi." dedi.

Çelik, kayıp gazeteci Kayıkçı soruşturması konusunda şunları söyledi:

Bütün kurumlarımız olayın aydınlatılması için etkili bir çalışma yürütüyor. Şundan herkesin emin olması gerekir, bu mesele net bir şekilde açığa çıkacaktır. Herhangi bir şekilde bu meselenin örtülmesi, kapatılması, zamana bırakılması gibi bir şey söz konusu değildir.

Çelik, CHP'nin İş Bankası hisseleri ile ilgili, "Yapılacak düzenlemeyle esas İş Bankası kendi itibarını korumak açısından bu tartışmaların dışına çıkarılacaktır." dedi.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡