Dolar 32,5379
%0.16
Euro 34,9148
%-0.16
Altın 2.436,950
%0.03
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti yerel seçime 'eğitimli' girecek

AK Parti yerel seçime 'eğitimli' girecek

AK Parti il ve ilçe teşkilatları ile belediye başkan adayları, yerel seçimlere birbiri ardına alacakları eğitimle hazırlanıyor. İlçe başkanları bu hafta Salı akşamına kadar Ankara’da eğitimde. Ay sonunda Menderes’te 3 günlük kampa girecek olan teşkilat mensupları, uzmanların vereceği eğitimi de alacak. İl binasında başlayan eğitim çalışmalarına ise il yöneticileri, kadın ve gençlik kolları mensupları alındı. Bu eğitimlere ilçe başkanlarının ardından belediye başkan adaylarının da alınması planlanıyor. İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, 28 Ekim Pazar günü Balçova Kaya Termal Otel’de de genişletilmiş il danışma kurulu toplantısını gerçekleştirecek. Hitabet, sosyal medya, beden dili...

  • Ege Postası
  • 15.10.2018 - 13:01

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Yerel seçimler öncesi hazırlıklarını hızla sürdüren AK Parti İzmir’de, tüm ilçe başkanları Ankara’da 42 il teşkilat başkanının da katıldığı istişare toplantısında yerel seçim çalışmaları toplantısına katıldı. AK Partili ilçe başkanları Salı akşamı İzmir’e dönecek.

AK Parti İzmir teşkilatında, genel merkez yöneticileri ile bakan katılımının da olmasının planlandığı ikinci önemli etkinlik ise 28 Ekim Pazar günü gerçekleşmesi planlanan mahalle başkanlarının da katılacağı Genişletilmiş İl Danışma Kurulu toplantısı olacak.

GENİŞLETİLMİŞ İL DANIŞMA KURULU TOPLANTISINA MAHALLE BAŞKANLARI DAHİ ALINACAK

Balçova Kaya Termal Otel’de gerçekleşecek olan genişletilmiş danışma kurulu toplantısında il ve ilçe teşkilatlarının yerel seçim hazırlıkları, 30 ilçe genelindeki tüm seçim analizleri ele alınacak. Milletvekillerinin de hazır bulunacağı toplantıda ilçelerin hazırlıklarının yanı sıra il başkanlığı rehberliğinde yapılacak ortak çalışmalar da masaya yatırılacak.

MENDERES’TE 3 GÜNLÜK EĞİTİMDE EĞİTİM VE YEREL SEÇİM HAZIRLIKLARI BİRARADA OLACAK

AK Parti İzmir teşkilatının bu ay içindeki bir diğer çalışması ise 23-24-25 Ekim tarihleri arasında Menderes’de gerçekleştirilecek olan ilçe başkanlarının da katılacağı eğitim kampı. Yine yerel seçim çalışmaları, izlenecek strateji ve yöntemlerin ele alınacağı kampta aynı zamanda etkili konuşmadan beden dili kullanımı, hitabet ve sosyal medya hesaplarının etkili yönetimi gibi konularda toplu eğitim verilecek.

İL BİNASINDAKİ EĞİTİMLER SÜRÜYOR, BAŞKAN ADAYLARI DA EĞİTİME TABİ TUTULACAK

Bir süre önce ilde başlayan eğitim çalışmaları hali hazırda, il binası toplantı salonunda Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri akşam 19.00’dan 22.00’ye kadar yapılıyor. Eğitimlere şu ana kadar il yöneticilerinin yanısıra kadın ve gençlik kolları yöneticileri de alındı. İldeki eğitim çalışmalarına ilçe başkanları da alınacak. İlçe başkanlarının ardından ise belediye başkan adayları da hitabet, sosyal medya yönetimi, etkili konuşma, beden dili gibi alanlarda verilecek eğitimlere katılması planlanıyor. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.