Kdz.Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, ilçeye atandıktan sonra kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AK Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) teşkilatlarına iade-i ziyarette bulundu.



Kdz.Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, ilçeye atandıktan sonra kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AK Parti ve CHP teşkilatlarına 31 Ağustos Pazartesi günü iade-i ziyarette bulundu.  Kaymakam Madenoğlu ilk olarak AK Parti ilçe teşkilatına gitti. Madenoğlu’nu burada Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, bazı belediye meclis üyeleri ve parti yönetim kurulu üyeleri karşıladı.  Ziyarette konuşan Madenoğlu, Ereğli’nin güzel bir şehir olduğunu ve burada görev yapmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, “bol yeşilliği, denizi ve arazi yapısıyla güzel bir şehir Ereğli. En önemlisi de halkı çok iyi, çok rahatlıkla bizim kapımıza gelip sorunları ile ilgili rahatlıkla bilgi verebiliyorlar. Ayrıca çok misafirperverler, köylerimize gittiğimizde oralarda gerçekten çok sıcak ilgiyle karşılaşıyoruz. İnsanlar sadece bize sorunları ya da talepleri ile ilgili yaklaşmıyor. İyi bir yerde görev yaptığımı düşünüyorum. Bu itibarla elimizden geldiğince vatandaşlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla ve siz siyasi parti temsilcilerimizle birlikte en iyi hizmeti sunmak adına çalışacağız” dedi.
Ak Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Ziyarette Madenoğlu ve partililer bir süre daha ilçe gündemi hakkında konuştular.

CHP ZİYARETİ
Madenoğlu, ikinci ziyaretini ise CHP ilçe teşkilatına gerçekleştirdi. Burada da CHP İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, belediye meclis üyeleri ve parti yönetim kurulu üyelerince karşılanan Madenoğlu, yaptığı konuşmasında tüm amaçlarının insanların huzuru, mutluluğu ve refah bir hayat sürdürebilmesi için en iyi şekilde çalışmak olduğunu söyleyerek, “Ereğlimiz yaşanabilecek ve çalışılabilecek bir yer. Bizim insanımız hizmete hem muhtaç hem de layık. Bu noktaya nazardan hareketle topluluğumuzun her kesimi ile birlikte el birliği, gönül birliği içinde ilçemize neler yapabilir bunun arayışı içinde olacağız. Mevcut hizmetlerin devamı konusunda üzerimize düşenler ne ise onları yapacağız. Burada varlık nedenimiz hizmetse bu varlık nedenimizin gerçekleşmesi için uğracağız.”dedi.

CHP Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal da ziyarette Ereğli’nin bazı sıkıntıları olduğuna dikkat çekerek bu sıkıntıların aşılmasında birlikte hareket edilmesi gerektiğine vurgu yaptı.