WanHaber.com - Haber Merkezi

AK Parti’ye sızan bazı kişilerin kara işleri ve kirli emellerini durdurmak istediklerini belirten AK Parti İpekyolu Gençlik Kolları İlçe Başkanı Cemil Ortaç, görevden alınan Ak Parti Van Gençlik Kolları İl Başkanı Taha Çoban’a sahip çıktı. Meydanlara ineceklerini söyleyen Ortaç, "Çoban'ın yakın zamanda basında yer alan ifadelerini görmemek için kör, duymamak için sağır ve konuşmamak için dilsiz olmak gerekir" dedi.

AK Parti’de sular durulmuyor. Geçtiğimiz günlerde yaptığı çarpıcı açıklamalar üzerine görevden alınan AK Parti Van Gençlik Kolları İl Başkanı Taha Çoban’a AK Parti İpekyolu Gençlik Kolları sahip çıkarak destek verdi. Çoban’ın açıklamalarında haklı olduğunu dile getirilen AK Gençlik, gündeme gelen parti içi sorunların, ihanetin gerçek olduğunu ve AK Parti içinde ciddi sıkıntıların yaşandığını belirtildi.

Düzenlediği bir basın toplantısında konuşan Ak Parti İpekyolu Gençlik Kolları İlçe Başkanı Cemil Ortaç, Van’ın sorun ve sıkıntılarının gizlenemeyecek, üstünün örtülemeyecek öneme sahip olduğunu hatırlatarak, AK Parti’ye sızan bazı kişilerin kara işleri ve kirli emellerini durdurmak istediklerini açıkladı.


YAPILANLARI GÖRMEMEK İÇİN KÖR OLMAK GEREK!
Kalabalık bir AK Gençlik'in katıldığı basın toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Milli Seferberlik’ çağrısı üzerine toplandıklarını ifade eden Ortaç, Taha Çoban’ın dikkat çekici, uyarıcı açıklamalarını görmemek için kör, duymamak için sağır, konuşmamak için dilsiz olmak gerektiğini söyledi. Ortaç, “Van ilimizde partimizin misyon ve vizyonu ile çelişen bir temsiliyet var. Bunun yanı sıra, ihanete erişen ciddi ve önemli sıkıntıların var. İpekyolu Gençlik Kolları Başkanlığı olarak ifade etmek istiyoruz. AK Parti Van Gençlik Kolları İl Başkanımız ve ağabeyimiz Taha Çoban'ın yakın zamanda basında yer alan ifadelerini görmemek için kör, duymamak için sağır ve konuşmamak için dilsiz olmak gerekir” dedi.

BİZLERİ SUSTURMAK İSTEDİLER!
Ak Parti Van Gençlik Kolları Eski İl Başkanı Taha Çoban’ın parti içindeki yanlışları, kötü gidişi eleştiren uyarıcı açıklamaları nedeniyle kendisinin dinlemek yerine susturulmaya çalışıldığını anlatan Ortaç, “Açıklamalarından dolayı Taha Çoban görevden alınarak susturulmaya çalışıldı.  Van ilimizin sorun ve sıkıntıları asla ört bas edilmeyecek boyuttadır.  Başta Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a sesimizi duyurmak istiyoruz. "AK Partimize sızarak gizlenen; kara işleri, kirli emelleri Arş-ı Â'la ya ulaşan art niyetlere memleketimizin selameti için, Allah rızası için dur diyerek partimizi kurtarın. Ülkemiz içeride ve dışarıda adeta yeni bir kurtuluş mücadelesi verirken; yerimizde oturup beklememiz, kirli işleri, yanlışları, ihanetleri görmezden gelmemiz mümkün değildir.  Bizler gençlik teşkilatı olarak memleketimize kara damga vuran bazı makam işgalcileriyle sonuna kadar mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

BİR TAHA DEĞİL, BİN TAHA SUSMAYACAK!
Van Valiliği tarafından 1 ay boyunca yasaklanan gösteri ve yürüyüş kararının sona ermesinden sonra meydanlara ineceklerini vurgulayan AK Parti İpekyolu Gençlik Kolları İlçe Başkanı Cemil Ortaç, “Partimize, Van'ımıza ve Vatanımıza samimi olarak hizmet etmek istiyoruz. Basın açıklamalarımızı; gerek Van Valiliğimizin kentte yapılacak her türlü gösteri ve yürüyüşleri bir ay boyunca yasaklamasından, gerekse korktukları için ulusal basında yer almasını engelleyenlerden dolayı, kapalı ortamda yapıyoruz. Yasak kalktığında meydanlara inerek yanlışları, karanlık işleri her yerde haykıracağız. Bizim bu serzenişimizi manşetleriyle sağa sola çekmeye çalışarak malzeme elde etmek isteyenler ve buna yeltenenlerin taraflı çabaları beyhudedir. Samimi, vicdan sahibi gerçekten vatan millet sevdalısı olan AK Partili Van sevdalılarına sesleniyoruz; Gelin AK partimize ve Van'ımıza daha fazla sahip çıkalım. Gelin bu harekete ve bu memlekete insanımıza, geleceğimize sahip çıkalım. Gerçekleri dile getirdiği, vicdanının sesine kulak verdiği için, partisine sahip çıktığı için AK Parti Van Gençlik Kolları İl Başkanı Taha Çoban’ın görevine son vererek bu hareketi durdurduklarını duracağını sananlar, karanlıkların aydınlanmasından korkanlar, kirli işlerinin üstünü örtenler unutmasınlar ki; bir değil, bin Taha susturulmaya çalışılsa da hakikatler asla SUSMAYACAK” şeklinde konuştu.

Editör: Wan Haber