Partililerin yoğun ilgi gösterdiği Ulukavak SKM açılışına AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Belediye Başkanı Muzaffer AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ve parti yöneticileri katıldı.

Yapılan konuşmalarda 16 Nisan’a sayılı günler kala çalışmaların artarak devam edeceğine dikkat çekildi.

İl Başkanı Mehmet Karadağ, parti teşkilatlarının iyi niyetle gece-gündüz çalıştığını belirterek, “16 Nisan’da ‘evet’i sizlerle taçlandıracağız” dedi. Konuşmasının devamında AB ülkelerinin tavırlarına değinen Karadağ, Avrupa’nın sandıktan “evet” oyunun çıkmasını istemediğini söyledi. Karadağ, terör örgütlerinin İsviçre’de, Almanya’da ve her yerde istedikleri gibi propaganda yaptığını ifade ederek, Avrupa’nın Türkiye’nin geri kalması için, kendilerine rakip olmaması için ellerinden geleni yaptığını dile getirdi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de, birilerinin Türkiye’yi sonsuza kadar hep paşaların cumhurbaşkanı olduğu, 10 yılda bir düdüğü çalıp milletin tepesine oturacağı bir ülke zannettiklerini belirterek, “Gün geldi devran döndü sözün ve emanetin sahibi millet ölümüne bunlara karşı çıktı. Devlette benim, toprakta benim bayrakta benim" dedi. 
AK Parti Çorum milletvekili İlksen Ceritoğlu Kurt ise, Anayasa’nın değişmesi gerektiğini dile getiren, darbe anayasasının iş yaptıramaz konumda olduğunu ifade etti. Gelecek nesillere iyi bir gelecek inşa etmek zorunda olduklarını belirten Kurt, bunun için referandumda ‘evet’ dediklerini kaydetti.


AK Parti Çorum milletvekili Ahmet Sami Ceylan ise, tüm terör örgütleri ve Avrupa ülkelerinin referandum da hayır dediğini söyledi.
“Yeni Türkiye’nin temelleri anayasa referandumu ile birlikte atılmış olacak”
AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM idare Amiri Salim Uslu, artık bu ülkede yalakalık yaparak, Avrupa’nın liderlerinin önünde el pençe durarak onlara temenna çekilme döneminin sona erdiğini belirterek, “Tayip Erdoğan gibi diklenmeden dik duran liderlerin sonuna kadar millet olarak arkasındayız. Olmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. (İHA)

Editör: TE Bilisim