HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

 AK Parti’nin Türkiye genelinde eş zamanlı olarak 18 Kasım Pazar günü gerçekleştirileceği temayül yoklaması Tosya’da bilmeceye dönüştü.

Son gelen bilgiler ışığında İlçe Belediye Başkanlığı temayülünün 18 Kasım Pazar günü Kastamonu il merkezinde saat 10.00'da yapılacağı bildirildi.

5 Kasım 2018 tarihinde başlayan ve 16 Kasım 2018 tarihinde sona eren Tosya Belediye Başkanlığı için AK Partiden Raşit Serdar Ündeyici ve Hasan Mete Dikişçi aday adaylıklarını açıklamıştı. Bilindiği gibi  AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulunun aldığı karar ile görev yapan Belediye Başkanları aday başvuru yapmayacakları açıklanmıştı . Bu karar doğrultusunda Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin adaylık başvurusunda bulunmadı.

Yarın Kastamonu’da yapılacak Temayül yoklamasına Tosya ilçe Teşkilatı Parti üye ve delegeleri giderek oy kullanacak. Oylamaya adaylıklarını açıklayan Raşit Serdar Ündeyici, Hasan Mete Dikişçi ve Mevcut Belediye Başkanı Kazım Şahin’in isimleri geçerken Siyaset Kulislerini sallayan bomba iddiaya göre; sürpriz bir isminde ilçe teşkilatı tarafından gündeme getirildiği konuşulmakta.

Son yıllarda siyaset ve ekonomi alanında ismi sıkça söz edilen başarılı girişimciliği ile ilçenin yükselen bir değeri olan bu kişinin ilçe AK parti siyasi kulislerinde temayül yoklamasında çıkabileceği konuşuluyor.

Yarın yapılacak Temayül Sonuçlarının aynı gün Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önüne istatistiksel veri olarak online düşmüş olacak.

Editör: TE Bilisim