HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA)- AK Parti Tosya İlçe teşkilatı 24 Haziran seçim stratejisini ve Milletvekili aday adayını belirlemek için ilçe parti merkezinde toplantı üstüne toplantılar yapıyor.

AK Parti ilçe başkanı Metin Ekşi Başkanlığında 19 Nisan Perşembe akşamı ilçe parti binasında toplanan parti yönetimi istişare toplantısı yaparak seçim yol haritası üzerinde çalıştı. Toplantıya Parti yönetimi üyeleri ve Belediye Başkanı Kazım Şahin katıldı. 24 Haziran seçimleri öncesi İlçe Parti yönetimi kamuoyunda oluşan ‘’bu defa Mecliste Tosyalı milletvekili görmek istiyoruz’’ yönündeki talepler doğrultusunda çalışmalarına hız verdi.

AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü ve il parti yönetimi 24 Nisan Pazar günü Tosya İlçe Başkanlığında Tosya ilçe Başkanı Metin Ekşi, Belediye Başkanı Kazım Şahin ve ilçe yönetimi ile toplantı yaptı. Yapılan toplantıda ilçe yönetimi İl Başkanı Doğan Ünlü’ye 24 Haziran seçimleri öncesi yaptıkları çalışmalar konusunda bilgilendirmede bulunuldu.

Toplantı sonrasında isminin açıklanmasını istemeyen bir partili www.tosyahaberleri.com haber sitesine yaptığı değerlendirmede ‘’Sayın il başkanımıza 24 Haziran seçimlerine Kastamonu Milletvekili adayları arasında mutlaka bir Tosyalı adayımızı görmek istiyoruz. Bu sadece Tosya ilçe teşkilatını değil Partili ve partisiz tüm Tosyalı seçmenin beklentisidir yönünde görüş bildirdik. İl başkanımız Tosyalı seçmenin bu beklentisinin 24 Haziran seçimleri öncesi göz ardı edilmeyeceğini ifade etti.

Toplantı alınan önemli bilgiler ve notlar sonrasında sona erdi.     

Editör: TE Bilisim