DOLAR

32,5265$% -0.05

EURO

34,9789% 0.35

GRAM ALTIN

2.435,88%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%-0,07

BİST100

9.716,77%-0,05

BİTCOİN

2108182฿%1.12208

ETHEREUM

103212Ξ%1.34105

a

AK PARTİ SÖZCÜSÜ ÇELİK: AK PARTİ İLÇE KONGRELERİ AĞUSTOSTA BAŞLAYACAK 

AK Parti Sözcüsü Çelik, ABD’deki Irkçılık Karşıtı Gösterilerle İlgili, ‘Ne Irkçılık Ne Şiddet İkisine de Karşıyız. Bu İkisinden Birini Kimse Tercih Etmek Zorunda Değil.” Dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Partisinin MYK Gündemine İlişkin Yaptığı Açıklamada, ABD’deki Irkçılık Karşıtı Gösterilerle İlgili, “Dile Getirilen Eşitlik Talebini Amerikan Demokrasisinin, Toplumunun Geleceği Açısından Sağlıklı Buluyoruz.” İfadelerini Kullandı.

Çelik, “(ABD’deki)Meşru Protestoları Şiddete Dönüştürmeye Çalışan, Kamu Düzenini Yıkıcı Etkiyle Karşı Karşıya Bırakmaya Çalışan Tüm Gruplara Karşıyız.” Diyen Çelik, ‘Ne Irkçılık Ne Şiddet İkisine de Karşıyız. Bu İkisinden Birini Kimse Tercih Etmek Zorunda Değil.” Şeklinde Konuştu.

“TÜRKİYE’DE PROVOKASYON MEVSİMİ KAPALIDIR”

“Türkiye’de Provokasyon Mevsimi Kapalıdır.” Diyen Çelik, “Camileri, Kiliseleri, Havraları Hedef Alan, Kadınlara Şiddet Dilini Kullananların Karşısındayız.” İfadelerini Kullandı.

Çelik, “Türkiye’nin Atatürk Havalimanı İçerisinde 45 Günde Biten Hastane Açması, Bu Kriz Döneminde İçe Kapanmayan Tek Ülke Olduğunu Göstermiştir.” Dedi.

Aile Kavramını Kim, Hangi Şekilde ve Hangi Sebeple Siyaset Konusu Yapıyorsa Yaptığının Ahlaksızlık Olduğunu Belirten Çelik, Şöyle Devam Etti:

“Türkiye’de Oligarşik Bir Siyaset, Ekonomik Model Oluşmuşsa Bunun Altında İmzası Olanlar Bugün Aile Kavramı Üzerinden ‘Sosyete’ Gibi Kavramlar Kullanıyorlar. Statüko Sosyetesinin Kendisine Ait Olan Kavramları Başkası İçin Kullanmaması Gerekir.”

“FORMÜLÜMÜZ ÖNCE TOPARLANMA, SONRA ATILIM”

Çelik, Dört Yeni Finansman Paketinin Açıklandığını İfade Ederek, “Dün Bu Destekleri Verdiğimiz Gibi Bundan Sonra da Vereceğiz. Formülümüz Önce Toparlanma, Sonra Atılım.” Dedi.

“BATI ŞERİA’NIN İSRAİL YÖNETİMİNCE İLHAKI KONUSUNU ŞİDDETLE REDDEDİYORUZ”

AK Parti Sözcüsü Çelik. Filistin’e, Halkına Karşı Atılacak Son Adımın, Tüm Adımların Toplamından Daha Vahşi Bir Adım Olduğunu Ve ABD’de Bu Adıma Karşı Seslerin Yükselmesinden Memnuniyet Duyduklarını Belirterek, “Batı Şeria’nın İsrail Yönetimince İlhakı Konusunu Şiddetle Reddediyoruz, Bütün Dünyayı Bir Kere Daha Uyarıyoruz.” Dedi.

YUNANİSTAN’IN AYASOFYA’DA FETİH SURESİ OKUNMASINA TEPKİSİ

Yunanistan’ın Ayasofya’da Fetih Suresi Okunmasına Tepkisi İle İlgili De Çelik, “Kimseye Meydan Okumak İçin Değil Tarihimizi Anmak İçin Bu Törenleri Düzenliyoruz.” İfadesini Kullandı.

BAROLARLA İLGİLİ DÜZENLEME

Çelik, Barolarla İlgili Düzenleme İle İlgili De, “Tabii Ki Demokratik Olacaktır, Meslek Örgütlerinin Mesleki Faliyetlerini Güçlendiren, Hukuk Ve Demokrasi Konusundaki Hassasiyetlerine Destek Veren İçerikler Tartışılacaktır. Modellerini Tartışmaya Devam Ediyoruz, Şekillendiği Zaman Açıklanacak.” Şeklinde Konuştu.

AK PARTİ İLÇE KONGRELERİ

AK Parti İlçe Kongrelerine Dair De Çelik, “Ağustosta Başlamak Gibi Değerlendirmemiz Var, Kovid Tedbirlerine Uygun Model Oluşturacağız. Bir Kamp Takvimimiz Yok.” Açıklamasında Bulundu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

DIŞİŞLERİ BAKANI ÇAVUŞOĞLU: DOĞU AKDENİZ’DE TÜRKİYE’NİN OLMADIĞI HİÇBİR ANLAŞMA GEÇERLİ DEĞİL

HIZLI YORUM YAP