Bu haber kez okundu.

AK Parti Siirt Milletvekili Adayları Tanıtıldı
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili adayları Osman Ören, Sadettin Sabaz ve Lokman Özcan, Ankara'da Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile kamuoyuna tanıtıldı.
Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen aday tanıtım toplantısına eşi Emine Erdoğan ile katılan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, salondaki partililerce coşkuyla karşılandı.

Erdoğan, salondaki partililere eşi ile birlikte karanfil attı. Toplantıya Başbakan Binali Yıldırım, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Bakanlar Kurulu üyeleri, milletvekilleri ve adaylar katıldı.
Tanıtım toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, milletvekili adaylarının tümüne taahhütlerin ve projelerin yer aldığı 360 sayfalık kitabın dağıtıldığını belirterek, "Tüm detaylar orada var. Sizlerden bu perspektifi öncelikle çok iyi hazmetmenizi bunun yanında seçim çevrelerinizdeki vatandaşlarımıza çok iyi anlatmanızı istiyorum.

AK Parti milletvekili adayı olmak size çok büyük sorumluluklar yüklüyor. AK Parti milletvekili adayları duruşu, bakışı, anlayışı olan aşkı ve davası olan insanlardır. Sizler aynı zamanda bir büyük medeniyet davasının temsilcisisiniz. Bizler millet olarak bu topraklarda hep güzel başlangıçlar yaptık. İznik’te Selçuklu ile Sögüt’te Osmanlı ile, Ankara’da Cumhuriyetle güzel bir başlangıç yaptık.

1950’de çok partili hayata geçerek güzel bir demokrasi başlangıcı yaptık. 16 yıl önce AK Parti ile demokrasi ve kalkınma yolunda güzel bir başlangıç yaptık. 15 Temmuz’da milletimizle birlikte istiklalimize ve istikbalimize sahip çıkma konusunda güzel bir başlangıç yaptık. Şimdi de 24 Haziran’a yeni yönetim sistemimizle güzel bir başlangıç yapmaya hazırlanıyoruz” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından sırayla illerin adayları sahneye davet edildi.

Sıra Siirt’e geldiğinde AK Parti Siirt Milletvekili Adayları Osman Ören, Sadettin Sabaz, Lokman Özcan ve AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalpkulu, sahneye çıkarak Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte davetlileri selamlayarak birlikte fotoğraf çektirdiler.

Ankara'da ki toplantıya 26. Dönem Siirt Milletvekeili Prof.Dr.Yasin Aktay, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalpkulu,Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz, Gençlik Kolları Başkanı İbrhim Bedük, Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay, Pervari Belediye Başkanı Lokman Özcan,Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek,Tillo Belediye Başkanı İdham Aydım  AK Parti İlçe Başkanları ile teşkilat üyeleri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bir akp li olarak 6 yıl önce

reklama coşan sayın ilbakanımıza saygılarsunarız icraat yok hep reklam ve rant peşinde sayın özgür bey ve sayın valimiz bu meydanı sayın belediye başkanımıza devretseler bu iş dahada güzel huzurlu yürürür ve siirt halkımız dahada coşar