Büyük Torbalı

AK Parti seçimin  yol haritasını belirliyor

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, haftalık olağan İl Yönetim Kurulu Toplantısında 30 ilçenin koordinatörleriyle bir araya gelerek, teşkilatlarda yapılan son çalışmalar hakkında bilgi aldı.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
AK Parti seçimin  yol haritasını belirliyor
287 Görüntüleme
03 Ekim 2018 - 13:28
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Koordinatörleri tek tek dinleyen Başkan Şengül, bundan sonra ilçelerde üye kaydı, mahalle çalışmaları ve ziyaretler gibi tüm faaliyetlerin rapor haline getirilerek kendisine iletilmesini istedi. Şengül, “İlçe Danışma Meclisi toplantılarının ardından teşkilatlarımızda heyecan ve motivasyon daha da arttı. Birlik ve beraberlik sağlandı. Çok iyi noktaya geldik. Böyle devam edelim” dedi.

MAHALLE TEŞKİLATLARINA VURGU

AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Şengül, ilçelerdeki yönetim toplantılarının da eksiksiz katılımla yapılmasına özen gösterilmesini istedi. Özellikle mahalle teşkilatlarının çalışmalarına çok önem verdiğini söyleyen Şengül, koordinatörlerin de bu faaliyetleri sürekli takip etmesi talimatını verdi. Seçim sürecinde hiçbir ilçede gerginlik ve huzursuzluğa müsaade edilmeyeceğini dile getiren Şengül, disiplinden de asla taviz verilmemesi gerektiğini vurguladı.

İZMİR’DE HAYAL ETTİĞİMİZ NOKTAYA GELECEĞİZ

Başkan Şengül, “Teşkilatlarımızdaki heyecan ve motivasyondan memnunum. Ancak daha bilinçli ve sistemli çalışmamız lazım. İnanın İzmir’de çok şeyi değiştirebiliriz, buna gücümüz var. İzmir’de hayal ettiğimiz noktaya inşallah hep birlikte geleceğiz” dedi. Şengül, ayrıca parti içinde devam eden eğitimlere kimlerin katılıp katılmadığını da takip ettiğini söyleyerek, “Bu eğitimleri çok önemsiyorum. Siyasette her şey kuralına uygun yapılmalı. Eğitimler sırasında bazı şeyleri bilmediğimizi anlıyoruz. Bu nedenle eğitimler iyi bir fırsat olarak görülmeli” diye konuştu.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web