İlçe teşkilatı binasında gerçekleşen bayramlaşmaya AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Nazmi Bostancı, AK Parti Sapanca İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları, AK Parti Sapanca SKM Başkanı Osman Şükrü Memi, Sapanca Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı.

Programda ilk olarak konuşan AK Parti İlçe Başkanı Nazmi Bostancı “Hepinizin bayramı mübarek olsun. Biz bir aileyiz ve birbirimize verdiğimiz destek ile güzel çalışmalar yaptığımızı düşünüyorum. Daha güzel çalışmalar için elimizden gelen bütün çabayı hep birlikte gösteriyoruz.” ifadelerini kullandı.

İlçe Başkanı Bostancı’nın ardından söz alan Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer ” Bayramımız mübarek olsun. Bayramlar milletçe birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz özel günler. Bir Ramazan Bayramı’nda daha tüm sevdiklerimizle buluşmak nasip oldu. Ramazanda vatandaşlarımızla birlikte aynı iftarlarda buluştuk. Teşkilatımız ve birçok büyüğümüzle hasbıhal ettik. Dolu dolu bir Ramazan geçirdik.”  İfadelerini kullanarak “ Biz eksikleri tamamlayan bir belediyeyiz, bu yolda da devam ediyoruz. Hedefimiz hep birlikte en güzeli, en iyiyi, en doğruyu yapmak.” dedi.

Başkan Yılmazer’in ardından AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz’da programa katılanların bayramlarını kutlayarak “Yine yoğun bir katılım ile bayramlaşmamızı gerçekleştirdik. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Biz bir ve beraber oldukça dıştan gelen tehlikelerin bu millete hiçbir şey yapamayacağını herkes görmeli. Ülkemize kast edenlere karşı birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmeliyiz.” ifadelerini kullanarak sözlerine şu şekilde devam etti; “Allah’ın izni ile hem PKK terör örgütünden hem de FETÖ terör örgütünün kökünü kazıyana kadar bu mücadeleyi devam ettireceğiz. Bu yaptıkları yanlarına kesinlikle kar kalmayacak. İlimizde gerek 16 ilçe başkanımız gerek 16 belediye başkanımız 17-25 Aralık süreci sonrasında aday gösterildikleri için FETÖ terör örgütü bağlantıları olup olmadığı süzgeçten geçirilmiştir. Hiçbir ilçe başkanımız ve belediye başkanımızın FETÖ terör örgütü bağlantısı yoktur. İlimizde parti ve belediyelerimize atılan iftiralar kesinlikle doğru değil, o dedikoduları çıkaranların amaçları partimizi ve belediye başkanlarımızı yıpratmaya yönelik davranışlardır. ” diyerek partililer ile tek tek ilgilenip bayramlaştıktan sonra ilçeden ayrıldı.