Nevşehir merkezde gezilerine devam eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, esnaflar tarafından şiirlerle karşılanıyor.

7 Haziranda gerçekleştirilecek 25.dönem Milletvekilliği seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını yoğunlaştıran AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, şehir merkezinde faaliyet gösteren esnaflar gezilerine bugünde devam etti.

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından organize edilen geziler kapsamında şehir merkezindeki  çeşitli meslek grubunda faaliyet gösteren esnafları ziyaret eden Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Belediye Caddesi, Gazhane Caddesi ve Yeni Kayseri Caddesi üzerindeki esnaflarla bir araya geldi.

Esnaflara hayırlı işler dileyerek, kısa süreli sohbetler yapan AK Parti Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizliğider’in gezilerine, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, AK Partili İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ile  birlikte kalabalık  parti topluluğu eşlik etti.

AK Parti olarak esnafların her zaman yanında olduklarının mesajını veren Milletvekili Adayları Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider, 7 Haziran da yapılacak seçimler için esnaflardan destek istedi. Esnaf gezileri sırasında Nevşehir Milletvekili Adayları Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider’in yolunu kesen Gürbüz Tuncer isimli esnaf, şiir okuyarak karşıladı.

AK Parti Milletvekili Adayları Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider, esnafa teşekkür ederek, Nevşehir’in eski günlere dönmek istemediğini belirttiler.

 AK Parti Milletvekili Adayları Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider, AK Parti iktidarları ile Nevşehir’in vizyonuna yaraşır bir şekilde hizmet etme çabası içerisinde olduklarını dile getirerek şöyle konuştular; “Nevşehir’i marka kent görünümü içerisinde sadece Türkiye’ye değil, tüm dünyaya taşıma yönünde kararlı bir çalışmalarımız var. Kapadokya gibi bugün için Türkiye’nin dünyaya açılan en önemli kültürel turizm markalarından biri durumunda Nevşehir. Öyle inanıyorum ki ülkemizin sahip olduğu kültür,  doğa ve tarihi değerleri turizm sektörü ile iç ve dış merkezlere taşıyabilecek ciddi bir potansiyele sahip olan bu şehir, alt ve üst yapısı yatırımlarımızla hedeflenen çizgiye ulaşacaktır. Bugüne kadar AK Parti iktidarları ile şehrimizi bir dünya kentinin vasıflarına yaraşır bir düzeye ulaştırmak için çaba harcadık. Halen de bu yöndeki kararlı çalışmalarımız devam ediyor. Son 13 yılda Nevşehir’e yaraşır ciddi hizmetler getirdiğimize yürekten inanıyoruz. Halkımızda bunu biliyor. Bundan sonraki dönemde de Nevşehir’in hizmet kervanı geçmişten de daha güçlü bir şekilde yürümeye devam edecektir. Bundan da hiçbir hemşerilerimizin kuşkusu olmasın.”

AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, seçim gezileri bundan sonraki süreçte de yoğun bir şekilde devam edecek.