BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,92
ALTIN 2.438,45
HABER /  GÜNCEL

AK Parti listesinde sürpriz isimler! Bülent Arınç bombası

AK Parti 600 kişilik milletvekili listesini Yüksek Seçim Kurulu'na teslim etti. AK Parti'nin listesinde bomba isimler var. Listede Bülent Arınç'ın oğlu Mücahit Arınç ve Mehmet Ağar'ın oğlu Zülfü Tolga Ağar da yer alıyor.

Abone ol

AK Parti, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için milletvekili aday listesini Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) verdi.

Ak parti listesinde çok konuşulacak isimler yer alıyor. Listenin en sürpriz ismi Bülent Arınç'ın oğlu Mücahit Arınç ve Mehmet Ağar'ın oğlu Zülfü Tolga Ağar oldu.İşte AK Parti listesindeki sürpriz isimler:

İzmir'den aday adayı olan İbrahim Tatlıses listede yer almadı.

Kenan Sofuğlu - Sakarya 3.sıra

Alpay Özalan- İzmir 2. bölge 2. sıra

18 yaşındaki Elif Nur Bayram -- Kocaeli 11. sıra

Güreşçi Selçuk Çebi- Trabzon 6. sıra

Bülent Arınç'ın oğlu Mücahit Arınç-  İstanbul 3. bölge 11. sıra

Mehmet Ağar'ın oğlu Zülfü Tolga Ağar-  Elazığ 3. sıra

Abdullah Gül'ün adaylığı konuşulurken Arınç Cumhurbaşkanı Erdoğan'la bir görüşme yapmış ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün aday olmayacağını açıklamasının ardından Twitter hesabından şu açıklamalarda bulunmuştu.

HÜÇBİR SPEKÜLASYONU KABUL ETMİYORUZ: İçeriden ve dışarıdan birçok saldırı altında olan devletimizi daha demokratik, daha müreffeh, daha adil bir geleceğe taşımak için çalışacak Ak Parti kadroları üzerinden yapılacak hiçbir spekülasyonu kabul etmemiz mümkün değildi. Bugün yaptığı açıklamayla bu düşüncelerimizi teyit eden 11. Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül’e de teşekkürlerimi sunarım.

Üzerimize düşen tek görev her iyi AK Partili'nin yapacağı gibi seçimlere kalan kısa süre içerisinde daha çok çalışmaktır. Bundan sonra herkesin üslubuna dikkat ederek, birbirine karşı saygılı davranmasını ve gerginlikten kaçınmasını temenni ediyorum. Bu vesileyle tekrardan seçimlerin ülkemize huzur, refah ortamı getirmesini diliyorum.