REKLAMI GEÇ

AK Parti kongre süreci yeniden başlıyor

AK Parti kongre süreci yeniden başlıyor

Geçtiğimiz Ekim ayında AK Parti üst yönetimi tarafından şok bir karar ile durdurulan Denizli’deki kongre süreci yeniden başlıyor. AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, 11 ilçenin kongre takviminin 25 Kasım’den yeniden başlayacağını, 30 Aralık’ta da ilçe kongrelerinin tamamlanacağını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Kasım 2017 Cuma, 11:37

Geçtiğimiz Eylül ayında AK Parti kongre takvimini başlatmış, 8 ilçenin kongreleri tamamlanarak, yeni yönetimler oluşturulmuştu.

Partinin üst yönetimi aldığı şok bir karar ile ilçe kongre takvimini durdurmuştu. Siyasi kulislerde FETÖ ile bağlantılı olduğu iddia edilen bazı kişilerin ilçe yönetimlerinde yer alması nedeniyle sürecin durdurulduğu en çok konuşulan konu olsa da, parti yönetimleri bu iddiaları reddetmişti.

AK Parti’nin yarım kalan ilçe kongre takviminin yeniden işletilmeye başlandığını İl Başkanı Necip Filiz açıkladı.

İŞTE AK PARTİ’NİN 11 İLÇESİNDEKİ KONGRE TAKVİMİ
İlçe kongre sürecinin 25 Kasım’da Bozkurt ile başlayacağını belirten Filiz, belirli bir takvim dahilinde kalan 11 ilçenin tamamında seçimlerin yapılacağını söyledi.

Filiz, “25 Kasım Cumartesi günü saat 10.00’da Bozkurt, aynı gün saat 14.00’de Çardak kongrelerimiz yapılacak. 26 Kasım Pazar günü saat 10.00’da Baklan, saat 14.00’de Bekilli, 2 Aralık Cumartesi günü saat 10.00’da Çal ve saat 14.00’da Güney, 3 Aralık Pazar günü saat 10.00‘da Sarayköy, saat 14.00’de Buldan, 9 Aralık Cumartesi günü saat 11.00’de Beyağaç, 24 Aralık Pazar günü saat 14.00’de Merkezefendi ve 30 Aralık Cumartesi günü saat 14.00’de de Pamukkale ilçe kongrelerimiz gerçekleştirilecek” dedi.

ÇOK ÇALIŞACAĞIZ VE BAŞARACAĞIZ
2019 seçimleri için çok çalışacaklarını ve başaracaklarını belirten Filiz, “Bunun için bizim hep birlikte mücadele etmemiz, el ele, gönül gönülle vererek çok çalışmamız gerekiyor. 2019 seçimlerine hazırlanacak güçlü kadroları kongrelerimiz ile belirliyoruz. AK Partimize yakışır şekilde birlik ve beraberlik içerisinde kongrelerimizi sürdürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı