HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 20 Kasım 2018, Salı 09:35 tarihinde eklendi. 772 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AK Parti Kırklareli’nde temayül yoklaması yaptı

AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı, yerel seçimlerde partiden aday olmak için başvuranlara yönelik teşkilat içinde temayül yoklamasına gitti.
AK Parti Kırklareli’nde temayül yoklaması yaptı   

Halk Eğitimi Merkezinde dijital ortamda gerçekleştirilen temayül yoklamasında, saat 16.00'ya kadar 620 delegenin oy kullanması bekleniyor. 

Kırklareli Temayül Komisyonu Başkanlığını üstlenen AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, yaptığı açıklamada, temayül yoklamasının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Temayülde delegelerin aday olarak görmek istediği aday adaylarına oy verdiğini ifade eden Altunyaldız, temayülün, genel merkez tarafından aday belirleme sürecine büyük katkı sağlayacağını belirtti.

Altunyaldız, AK Parti'nin her zaman ilklerin temsilcisi olduğunu da dile getirerek, şunları kaydetti:

"Bugüne kadarki temayül yoklamaları, manuel yöntemle kağıt ortamında olurken bu sefer elektronik ortamda yapıyoruz. Delegeler il ya da ilçe bazında belediye başkanı adayı görmek istedikleri 3 ismi belirliyorlar. Bu kapsamda delegelerimizin reyini, iradesini görmüş oluyoruz. Süreci demokratik bir şekilde işletmiş oluyoruz. İnşallah 31 Martta da AK Parti milletimizin teveccühü ile Türkiye Cumhuriyeti'nin yönetim iradesi, birikimi ve becerisi ile tüm belediye başkanlıklarını almaya ve ülkemize tüm belediyelerde hizmet etmeye talibiz."

Açıklamanın ardından kabinlerde bilgisayar sistemleri açılarak oy kullanma işlemleri başlatıldı. 

A.A.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek