131019098
19 Nisan 2024, Cuma

AK PARTİ KAMPA GİRECEK

10 Ekim 2018, Çarşamba 06:35

     


AK Parti İzmir İl Başkanlığı, yerel seçimlerin yol haritasını belirlemek ve fikir alışverişi yapmak için 23-24 Ekim tarihlerinde kampa girecek. Kampta ayrıca ilçe başkanları ile de tek tek görüşmeler yapılacak.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı, 2019’un Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi kampa girecek. Partililer, 23-24 Ekim tarihlerinde Özdere’de ki bir otelde, hem seçim stratejilerini konuşacak, hem de başarının formülleri üzerinde fikir alışverişinde bulunacak. Kampa katılım sınırlı tutulacak. Bu kampın 150- 200 kişi ile daraltılmış bir kamp olacağını söyleyen AK Parti İl Başkanı Aydın Şengül, bunun aynı zamanda bir çalışma kampı olacağını belirtti.

“Yerel seçimlerin yol haritasını konuşacağız”

Kampta proje ekiplerinin de olacağını ifade eden AK Parti İl Başkanı Aydın Şengül, “Burada partililerimiz ile yerel seçimlerin yol haritasını konuşacağız. Kampta ayrıca ilçe başkanlarımız ile de tek tek görüşmeler yapacağız.” dedi. Kampta, aday adayı olacak isimlerin yerine kimlerin geleceği de masaya yatırılacak.

“Partililerimizin birikimlerden faydalanacağız”

Eski meclis üyeleri, milletvekilleri ve bugüne kadar partide görev alan tüm isimleri bir araya getirmeyi planladıklarını söyleyen Aydın Şengül, herkesin birikimlerinin olduğunu ve geçmişte partide görev alanları dinleyeceklerini belirterek, “Yerel seçim sürecinde partililerimizin birikimlerden faydalanacağız. Bu süreçte herkese ihtiyacımız var.” diye konuştu.

İlçe başkanları Ankara’ya da gidecek

Kampın yanı sıra, AK Parti ilçe başkanları parti genel merkezinin çağrısı üzerine Ankara’ya da gidecek. İlçe başkanları, 15-16 Ekim’de Ankara’da AK Parti’nin yerel seçimlere dair çalışmalarının konuşulacağı toplantıya katılacak.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler