AK PARTİ KADIN KOLLARINDA YENİ BAŞKAN YILKIN OLDU

AK Parti Hendek Kadın Kolları 5. Olağan Genel Kongresi Ticaret Merkezi Konferans salonunda gerçekleşti. Yapılan Kongre ile kadın kollarında bayrak değişimi gerçekleşti ve yeni Kadın Kolları Başkanı Bedia Yılkın oldu.

AK PARTİ KADIN KOLLARINDA YENİ BAŞKAN YILKIN OLDU


Ticaret merkezi konferans salonunda gerçekleşen Ak parti Hendek Kadın Kolları 5. Olağan kongresine İl Başkanı Fevzi Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şenay Sakal, Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Yönetimi, MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, Saadet Partisi İlçe Başkanı Ferhan Ağra, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, yönetimi, Eski Milletvekili Ali İnci
ve partili bayanlar katıldı.
Divan Başkanı Dilek Öksüzali, Divan Başkan Yardımcısı Şebnem Arapoğlu, Üyeler ise Kamuran Alemdar, Aysel Bodur ve Ayşe Yan’dan oluştu.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından ilk konuşmayı mevcut Kadın Kolları Başkanı Emine Kavakçı Tosun yaptı.

Tosun yaptığı konuşmasında “ Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Kongreler partimizin düğünü gibidir ve bayram havasında geçer. Partimizde verilen görevi ve Kadın kolları başkanlığı görevimizi en güzel şekilde yönetimimiz ile birlikte icra etmeye çalıştık. Gece gündüz ev ev, kapı kapı dolaştık. Gönülleri kazanmaya çalıştık diyerek faaliyetler hakkında bilgi verdi.

AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu “ Cumhurbaşkanımız kadınları siyasete kazandırmakla, sizlere değer ve önem vermekle çok doğru bir şey yaptı. Biz bunun meyvelerini Hendek’te topladık. Tüm seçimlerden en çok kadınlarımızın çalışmaları ile alnımızın akı ile çıktık. Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Kongrede Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu ve AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç’ta birer konuşma yaparak kongrenin hayırlı olması temennilerinde bulundular.

Kongreye tek liste ile giden yeni Başkan Bedia Yılkın ise yaptığı konuşmasında “ Türkiye’yi şekillendirecek hizmetlerimizi kalıcı hale getirecek ve yenilerini katacak olan 2019 seçimlerinin arefesinde olduğumuzun bilincindeyiz. Fiziki ve ekonomik olarak büyüyen şehrimizin, ahlaki ve manevi kalkınmasına katkıda bulunmak için kadın ve çocuklarımızın fıtratına uygun eğitim programları ile bizler farkındalık uygulamayı planlıyoruz. Kongreye katılan herkese teşekkür ediyorum. Kongremiz hayırlara vesile olsun” ifadeleri yer aldı.

Konuşmaların ardından seçime geçildi. Kongreye tek liste ile giren Bedia Yılkın AK Parti Hendek Kadın Kolları Başkanı olurken Yönetimi ise şu isimlerden oluştu.

AK Parti Hendek Kadın Kolları Başkanı Bedia Yılkın

Yönetim Kurulu Üyeleri

Arzu Ateş, Arzu Uysal, Aysel Bakır, Aysel Demirhan, Ayşe Yan, Duygu Keskin, Havva Kara, Havva Çoban, Mine Oğuz, Meliha Yılkın, Nazan Gençkul, Nurten Çanga, Nejla Bayraktar, Seval Tunç, Sevda Namlı, Tülay Ekşioğlu, Türay Balkız, Zeliha Karataş, Züleyha Erol
















Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2017, 18:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184