Dolar 32,5289
%0.13
Euro 34,9441
%-0.08
Altın 2.438,860
%0.11
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İl başkanları oylarını kullandı

İl başkanları oylarını kullandı

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, oyunu  eşi Nuriye Şengül ile kızları Sude Nur ve Güller Serra Şengül ile birlikte Bayraklı Fatma Hikmet Kaşerci Ortaokulu'nda kullandı.Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'de oyunu Buca ilçesinde kullandı. İYİ Parti İl Başkanı Koray Ükünç de oyunu kullanırken yaptığı açıklamada, "Katılımın yüksek olmasını diliyorum" diye konuştu. İl başkanlarından sandık mesaisi

  • Ege Postası
  • 24.06.2018 - 10:54

Bayraklı Fatma Hikmet Kaşerci Ortaokulu 1006 numaralı sandıkta oy kullanan AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, daha sonra sandıkların kurulduğu sınıfları gezerek, görevlilerle kısa süre sohbet etti. Eşi Nuriye Şengül ile kızları Sude Nur ve Güller Serra Şengül ile birlikte oy kullanan Aydın Şengül'e çok sayıda partili de eşlik etti.

Oyunu kullandıktan sonra kısa bir açıklama yapan Aydın Şengül, demokrasinin gereği oyunu kullandığını söylerken, 24 Haziran seçimlerinin vatana, millete hayırlı olmasını diledi. Şengül, şunları belirtti:

"İl binamızda tüm ilçelerdeki seçim çalışmalarını takip edeceğiz. Tüm teşkilatlarımız sahada, sandıklarda. Sabah saat 06.00'dan beri teşkilatlarımız ayakta. Şuana kadar bir olay yok. Ufak tefek birkaç münferit olayın dışında her şey yolunda."

YÜCEL  OYUNU BUCA'DA KULLANDI

Türkiye yeni Cumhurbaşkanını belirlemek ve 27.Dönem Milletvekillerini seçmek için sandık başına giderken, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'de oyunu Buca ilçesinde kullandı. Buca Makbule Süleyman Alkan Ortaokulu'nda, 1398 nolu sandıkta oyunu kullanan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, " Halkımız sandık başına gidiyor. Gönlünden geçene oyunu verecek. Dileğimiz bugüne kadar yapılan seçimler arasında katılımın en çok yaşandığı seçim olması" dedi. Yücel sözlerini şöyle sürdürdü.

HALKIMIZ SON SÖZÜ SÖYLEYECEK

"Diliyorum ki, 24 Haziran seçimleri demokrasinin tam işletildiği, sandık güvenliğinin tam sağlandığı ve katılımın en yüksek olduğu seçim olur. Tüm siyasi partiler çalışmalarını tamamladı, şimdi söz millette. Milletimizin iradesinin sandığa tam yansıması için gereken çalışmaları yaptık. Halkımız artık gönlünden geçene oyunu verecek ve son sözü söyleyecek. Seçimlerin ülkemize ve  milletimize   hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum."

ÜKÜNÇ: DEMOKRASİNİN GEREĞİ OLARAK SANDIK BAŞINA GİTTİK 

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Koray Ükünç başkan sıfatıyla ilk kez oy kullandı. Bornova Sarnıçköy İlkokulu'nda oy veren Ükünç, “İnşallah milletimiz İYİ Parti ve Meral Akşener'i tercih ederek bu cesurlar hareketine sahip çıkacaktır. Demokrasinin gereği olarak sandık başına gittik. Katılımın yüksek olmasını diliyorum” açıklamasında bulundu.

KARATAŞ'TAN TEŞKİLATA TEŞEKKÜR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş, Bayraklı İlçesinde bulunan Nedret İlhan Ketenci Ortaokulu’nda oyunu kullandı. Eşi Bahtiyar Karataş ile birlikte sandık başına giden Karataş, “Seçimlerimiz vazgeçilmezlerimiz Vatan, Millet ve Bayrağımız için hayırlara vesile olsun” dedi. 1098 numaralı sandıkta oyunu kullanan Karataş, şöyle konuştu; “Birlik beraberlik içerisinde ülkemizin bütünlüğü ve güvenliğinin söz konusu olduğunu anlatarak seçim çalışmalarımızı yaptık. Teşkilatlarımız, milletvekili adaylarımız, MHP gönüllüleri ile yoğun bir tempoda kısa zamanda çok yol aldık. Seçim çalışmaları sırasında Ramazan ayının huzuruna uygun olarak vatandaşlarımızla buluştuk, konuştuk, anlattık. Çalışmalarımız sırasında bize yapılan birkaç çirkin saldırı dışında herhangi bir nahoş hadisenin içerisinde yer almadık. Teşkilatlarımız ve adaylarımıza bir kez daha teşekkür ediyor, seçimlerin Türkiye’ye, İzmir’e ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.