29-Mart-2024 17:01:20

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
AK Parti İlçe Teşkilatında son dakika gelişmesi

AK Parti İlçe Teşkilatında son dakika gelişmesi

ÇETİN İLÇE BAŞKANI!

Dün akşam saatlerinde AK Parti’de ilçe Başkanlığı görevi için temayül yoklaması yapıldı. İşlerinin yoğunluğu nedeniyle AK Parti İlçe Başkanlığı görevini kendi inisiyatifiyle kabul etmeyen Çongar, yoklamaya girmedi. Kulislerden alınan bilgilere göre, İsmail Çetin AK Parti İlçe Başkanı oluyor.      

AK Parti İlçe Teşkilatında gazetemizin baskıya girdiği esnada dün son dakika gelişmesi yaşandı. AK Parti İlçe Başkanının belirlenmesi için yapılan temayül yoklamasında şu anda vekaleten görevi sürdüren Mehmet Çongar, işlerinin yoğunluğu nedeniyle inisiyatif kullandı ve temayül yoklamasına katılmadı.

Daha sonra gelişen süreçte partinin üst kademesi AK Parti İlçe Başkanlığı görevine getirilecek isimle ilgili 2 gün süren istişarelerin ardından oylama yaptı. Yapılan oylamada İsmail Çetin isminin ön plana çıktığı öğrenildi.

Mazbatasını alacak

AK Parti’nin Gerede İlçe Başkanlığı görevine getirilecek İsmail Çetin’e resmi bildirinin Genel Merkez tarafından Çarşamba gününe kadar yapılacağı öğrenildi. Çarşamba gününe kadar mazbatasını alması beklenen Çetin, yerel seçim sürecinde AK Parti İlçe Başkanı olarak sahada olacak. Hukuk Fakültesi mezunu ve Avukat olan Çetin, Belediye Başkan Vekilliği görevinin yanı sıra Geredespor Başkanlığı görevini de yürütüyordu.

1 Yorumlar
Muharrem İMAMOĞLU

Sayın Avukatımız İsmail Çetin beyin Ak-Parti Gerede İlçe başkanlığı görevine getirildiğini öğrenmiş bulunmaktayım. Yeni görevinizi tebrik eder çalışmala rınızda başarılar dilerim.Selam ve hürmetlerimle Yeniçağalı emekli müftü Muharrem İmamoğlu

Cevap bırakın