AK Parti İlçe Başkanı Özay: 'Kucaklayıcı Olacağız'

AK Parti İlçe Başkanı Özay: 'Kucaklayıcı Olacağız'
banner13
banner3

AK Parti İnebolu İlçe Teşkilatı, gazetemizi ziyaret etti.

21 Ekim'de gerçekleştirilen kongrede göreve gelen AK Parti yeni ilçe başkanı Mustafa Huner Özay, yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri gazetemizi ziyaret etti.

Göreve geldikleri süre itibariyle resmi kurumlarda ve köylerde tanışma ziyaretinde bulunduklarını belirten AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Huner Özay, "Verilecek hizmetlerin en fazlasını İnebolu'ya almak gayesiyle çıktık bu yola. Bizim bir önyargımız yok, kucaklayıcı olacağız. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Birebir temaslarımız var zamanla netleştikçe kamuoyu da  farkına varacak. Bunu görecekler, bu ekip gerçekten İnebolu için çıkmış yola diyecekler. Düşüncemiz sadece en iyiyi nasıl yapabiliriz. Herkesin önerisine açığız. Bir akıl süzgecimiz var, verilen öneriyi dinleriz, akıl süzgecimizden geçiririz elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışırız." diye konuştu.

Tertemiz bir sayfa açtıklarını belirten Özay, "21 Ekim bizim miladımızdı. 2002'den bu yana gelen arkadaşlarımızda bizim her zaman arkadaşlarımız onlar olmasaydı bu iş buraya kadar gelmezdi. Bu bir bayrak yarışı, 2 gün sonrada biz bayrağı başkasına devrederiz." dedi

İlçede birlik beraberliğin önemine dikkat çeken ve Kurtuluş Savaşı'nda elbirliği ile cepheye mermi taşıyan geçmişteki İnebolu'dan örnek veren Özay, "10 bin kişilik bir yerde yaşıyoruz. Hep birlikte burada ne kadar mutlu huzurlu yaşarsak hepimizin yaşam kalitesi de yükselir, rahat ederiz. Bunu el birliği ile gerçekleştireceğiz. Hiç kimse tek başına bir şey yapamaz. El ele verirsek başaramayacağımız bir şey olamaz. Türkiye Cumhuriyeti bu topraklardan kurtuldu. Burada insanlar el ele verip karda kıştı kağnılarla o cephaneleri taşımasalardı şimdi Türkiye Cumhuriyeti diye bir şey yoktu. O yüzden bu birlik beraberliği zamanında gösteren bir ilçenin ferdi olarak bize de birbirimizi yemek düşmez. El ele vererek birbirimize destek olarak doğru yolda ilerlemek düşer." diye konuştu.  

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Cemal İlyasoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Özay ve yönetimine İnebolu'nun sorunlarının başında gelen Fen Lisesi ihtiyacı, Milli Eğitim'de kadro sorunu, öğrenci pansiyonlarında yangın merdiveni eksikliği, Endüstri Meslek Lisesi bahçesine yapılacak olan yeni Sağlık Meslek Lisesi'nin bölümlerinin arttırılması, İnebolu Meslek Yüksekokulu'na yeni yer, olumsuz teknik rapor alarak kapanma tehlikesi altında olan İnebolu Cezaevi'nin yeni yer bulunması (Yeşilöz Köyü üzerinde bulunan bir yer örneğiyle), Balıkçı Barınağı sorunun çözüme kavuşturulması,  emniyet başta olmak üzere kurumlarda personel yetersizliğinin giderilmesi, Kurtköy Sanayi Arazisinin ilçeye kazandırılması, Otogar karşısına yapılacak yeni köprünün bir an evvel yapılması, öğretmenevi restore projesinin artık gerçekleştirilmesi, Kızılay'ın ilçemizde yeniden açılması, Kelseymen Tepesi, Boyran Kalesi ve Geriş Tepesi'nin gerçekleştirilecek kazılarla turizme kazandırılması ve Zaferyolu Caddesi aydınlatmasının yapılması sorunları dile getirildi.

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2017, 18:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER