Bu haber kez okundu.

AK Parti İl  Başkanlığında Bayramlaşma Töreni Yapıldı
banner229

AK Parti Siirt İl Başkanlığı’nca bayramlaşma töreni düzenlendi.

AK Parti İl binasında düzenlenen programa, Siirt Milletvekili Prof.Dr. Yasin Aktay, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik,Kadın Koları Başkanı Nurten Temiz, ilçe başkanları, Belediye Başkanları, İl genel meclis üyeleri,parti yöneticileri ve partililer katıldı.

AK Parti Siirt İl Başkanı Çalapkulu, Ramazan bayramının, Türkiye başta olmak üzere tüm Ortadoğu’daki sorunların çözümüne vesile olması temennisinde bulundu.

Başkan Çalapkulu, bayramların, insanların birbirlerine daha çok yakınlaştığı, dargınlık ve küskünlüklerin ortadan kalktığı, dayanışmanın yaşandığı önemli günler olduğunu dile getirerek, "Tüm İslam alemine barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum" dedi.

Başkan Çalapkulu, “Ramazan ayını AK Parti ailesi olarak ilimizde çok verimli bir şekilde geçirdik.Tüm teşkilatlarımız büyük bir fedakârlıkla insanlara çeşitli yardımlar ulaştırdı.Zaten AK Parti’nin bir geleneği var; bizler Ramazan ayını ve bayramı çok özel sosyal bir program olarak değerlendiririz. Birbirimize daha yakın olmamız gereken bir dönem. Hamd olsun biz de Siirt teşkilatı olarak bunu yeterince yaptık. Bu bayramda da tüm alınganlıklar bitsin ve bayram barışmalara vesile olsun” dedi.

AK Parti Siirt Milletvekili Prof.Dr. Yasin Aktay, “Ramazan bayramına bizleri eriştirdiği için Allah’a şükürler olsun. Birlik ve beraberlik içinde nice bayramlara eriştirmeyi Allah bizlere nasip etsin” ifadelerine yer verdi.
Bir yandan terörle mücadele ederken bir yandan da ülkeyi kalkındırmak için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Aktay, “Bu Ülkenin referansını artırmak için bu ülkenin insanı ulusal arena da hak ettiği yere getire bilmek için gayret gösteriyoruz. Bu Ülke için canını veren şehitlerimize bir kez daha rahmet diliyorum yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum gazilerimizde uzun ömürler diliyorum” sözcüklerine yer verdi.
Aktay’ın konuşmasının ardından partililer ve vatandaşların bayramlaşmasıyla program sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.